Sergi Pedrerol: “Canviaria els actuals dirigents del món del waterpolo”

Després d’aconseguir la tercera posició a Primera Nacional, Sergi Pedrerol, entrenador del primer equip de waterpolo del Club Natació Molins de Rei, repassa la temporada en una entrevista amb Viu Molins de Rei.

Pedrerol considera que la temporada ha estat “positiva més enllà dels resultats, posa en valor el paper dels joves formats a la casa i elogia el pas endavant d’alguns jugadors de l’equip molinenc. El campió olímpic també assegura que “canviaria els actuals dirigents del món del waterpolo”.

  • Ferry

    I tu series el primer en ser canviat. Quina poca vergonya.
    Eliminant la secció femenina del club i altres categories, encara tindrà la cara de dir que fomenta l’esport a Molins.
    Més pensar abans de parlar, pel·liculero.