Desmuntades les meses electorals del Multireferèndum a mitja tarda per ordre policial

Els organitzadors del Multireferèndum s’han vist obligats a desmuntar les taules instal·lades a la plaça de l’Ajuntament i a la plaça de la Creu. Ho han fet al voltant de les sis de la tarda després d’una jornada electoral tranquil·la. Continuen recollint vots fins a les 8 del vespre a l’Ateneu Mulei. 

Una de les taules del Multireferèndum // Multireferèndum Molins

Una de les taules del Multireferèndum // Multireferèndum Molins

Tot i que hi havia un acord del ple municipal aprovat per unanimitat i, fins i tot, l’Ajuntament havia fet un comunicat a favor de la iniciativa, el Multireferèndum també s’ha hagut de suspendre parcialment a Molins de Rei.

Passades les sis de la tarda, i davant la pressió policial realitzada pels Mossos d’Esquadra, els organitzadors d’aquesta votació han hagut de recollir les taules instal·lades a la plaça de la Creu i a la plaça de l’Ajuntament. Han continuat recollint vots, però, a l’Ateneu Mulei fins les 8 del vespre, a la mateixa hora que han tancat els col·legis electorals.

Aquest matí els mateixos Mossos han aixecat acta identificant als fedataris, però no han obligat a recollir i han deixat fer als organitzadors del Multireferèndum. Aquesta actitud permissiva amb l’activitat ha canviat de forma radical a la tarda, quan han obligat a desmuntar les meses.

El Multireferèndum es plantejava com una votació complementària a les eleccions al Parlament Europeu sobre temes d’actualitat social: transgènics, deute il·legítim, control directe sobre el sector energètic i referèndum vinculant de les Iniciatives Legislatives Populars.

Recomanacions personalitzades