18.942 molinencs cridats a les urnes per decidir el futur d’Europa

18.942 persones estan convocades a votar a Molins de Rei els seus representants al Parlament Europeu. S’habiliten 9 col·legis amb un total de 24 meses electorals. Viu Molins de Rei farà un seguiment minut a minut de la jornada electoral.

Un votant exercint el seu dret a les eleccions local del passat 22 de maig de 2011 // David Guerrero

Un votant exercint el seu dret a les eleccions local del passat 22 de maig de 2011 // David Guerrero

Són 18.942 molinencs els que conformen el cens electoral que està cridat a les urnes aquest diumenge 25 de maig, una xifra superior a la d’anteriors eleccions degut al progressiu creixement demogràfic dels últims anys.

Les votacions es durant a terme a 9 col·legis electorals distribuïts a diferents barris. Igual que a les darreres eleccions celebrades al municipi, es podrà votar a l’escola Alfons XIII, Escola Pont de la Cadena, CFA Rafael Farré, Escola La Sínia, Escola l’Alzina, Ambulatori Vell, Escola Estel i Casal Cívic Riera Bonet. El que disminueix és el nombre de meses electorals, passant de 30 a 24 per qüestions d’estalvi decidides pel govern espanyol.

Els col·legis electorals estaran oberts des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. Un dispositiu de seguretat conjunt de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei i els Mossos d’Esquadra garantirà el correcte funcionament de la jornada. A més, l’Ajuntament ha contractat puntualment a personal per fer de representants de l’administració durant el diumenge.

Minut a minut

Viu Molins de Rei ha preparat un seguiment minut a minut que informarà durant tota la jornada electoral de les dades de participació i tots aquells fets importants que es produeixin, així com l’escrutini un cop finalitzades les votacions.

  • Pingback: El minut a minut de la jornada electoral del 25 de maig | Viu Molins de Rei()

  • dclosa

    ¿Alguien sabe quë requisitos debe cumplir la mesa de las papeletas, qué iluminación mínima debe tener y como deben ordenarse los montones?, ¿Por orden alfabético , quizás ? .
    Lo de la democracia está bien , y también que todo el mundo tenga derecho a expresarse, pero ¿Alguien sabe cuanto nos llega a costar a los contribuyentes tanta papeleta, de partidos que no les conocen ni en su casa? ; ¿ No deberia seleccionarse o agruparse previamente como se hace en Eurovisión y que cada partido se pague sus papeletas con el dinero que luego reciben de la Junta Electoral ? , ¿ Que se hace con tanto papel sobrante? , ¿ Paga el Tio Sam ?

    En el colegio electoral que me ha tocado, la papeletas estaban dispuestas sin orden, mal iluminadas, y no había ni una triste silla para poder sentarse, ¿ Quien es el responsable en Molins de Rei de organizar todo eso?

  • Pingback: 19.105 molinencs cridats a les urnes per decidir el futur de Catalunya | Viu Molins de Rei()