18.942 molinencs cridats a les urnes per decidir el futur d’Europa

18.942 persones estan convocades a votar a Molins de Rei els seus representants al Parlament Europeu. S’habiliten 9 col·legis amb un total de 24 meses electorals. Viu Molins de Rei farà un seguiment minut a minut de la jornada electoral.

Un votant exercint el seu dret a les eleccions local del passat 22 de maig de 2011 // David Guerrero

Un votant exercint el seu dret a les eleccions local del passat 22 de maig de 2011 // David Guerrero

Són 18.942 molinencs els que conformen el cens electoral que està cridat a les urnes aquest diumenge 25 de maig, una xifra superior a la d’anteriors eleccions degut al progressiu creixement demogràfic dels últims anys.

Les votacions es durant a terme a 9 col·legis electorals distribuïts a diferents barris. Igual que a les darreres eleccions celebrades al municipi, es podrà votar a l’escola Alfons XIII, Escola Pont de la Cadena, CFA Rafael Farré, Escola La Sínia, Escola l’Alzina, Ambulatori Vell, Escola Estel i Casal Cívic Riera Bonet. El que disminueix és el nombre de meses electorals, passant de 30 a 24 per qüestions d’estalvi decidides pel govern espanyol.

Els col·legis electorals estaran oberts des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. Un dispositiu de seguretat conjunt de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei i els Mossos d’Esquadra garantirà el correcte funcionament de la jornada. A més, l’Ajuntament ha contractat puntualment a personal per fer de representants de l’administració durant el diumenge.

Minut a minut

Viu Molins de Rei ha preparat un seguiment minut a minut que informarà durant tota la jornada electoral de les dades de participació i tots aquells fets importants que es produeixin, així com l’escrutini un cop finalitzades les votacions.

Recomanacions personalitzades