Santi Prat torna a competir

El ciclista molinenc acaba cinquè en el Campionat d’Espanya de Paraciclisme en categoria mc4. És la primera competició des de la seva tornada als entrenaments. 

Santi Prat finalitzant la cursa // Paolo Martinelli

Santi Prat finalitzant la cursa // Paolo Martinelli

Santi Prat ha guanyat. Després de tenir un greu accident de moto que va fer patir per la seva vida i on va perdre una cama ha tornat a competir. Mesos d’entrenament després, el ciclista molinenc ha participat en el Campionat d’Espanya de Paraciclisme. Aquesta és la seva gran victòria.

A més, el resultat no ha estat gens malament. Prat ha finalitzat cinquè a només 14 segons del guanyador. “Vaig tenir molt bones sensacions”, explica en declaracions a Viu Molins de Rei. El ciclista molinenc va arribar “amb poc entrenament” a la cursa disputada a Ciudad Real. Fa sis mesos que Prat va entrar al Genesis Cycling Team Així doncs, es poden esperar encara millors resultats quan la seva preparació amb l’equip del Velòdrom d’Horta estigui més avançada.

Recomanacions personalitzades