El CN Molins de Rei ofereix campus d’estiu segmentats per edat

L’entitat molinenca oferirà quatre tipus de casals d’estiu destinats a diferents grups d’edat. A més, el club segueix augmentant els seus serveis amb torns a l’agost i al setembre. 

Els nens gaudint d'una de les edicions anteriors del campus // CN Molins de Rei

Els nens gaudint d’una de les edicions anteriors del campus // CN Molins de Rei

Entre el 25 de juny i el 10 de setembre el Club Natació Molins de Rei torna a organitzar el seu campus d’estiu. Aquest any, a més dels serveis habituals, oferirà activitats temàtiques diferents cada setmana. A més, el club organitza quatre tipus de casals segmentats per edat.

El Petit Casal serà per a nens nascuts entre el 2008 i el 2010. Els seus participants desenvoluparan les seves capacitats perceptives i motrius tant dins com fora de l’aigua. També faran esports de tot tipus i diverses activitats.

Destinats per a nois dels anys 2005 a 2007, el CN Molins desenvolupa el Casal Esportiu Infantil, en què es faran diverses activitats físiques i jocs per desenvolupar les seves aptituds motrius. A més també faran diversos esports com futbol, hoquei, volei, bàsquet, rugbi, beisbol o, com no podia ser d’una altra manera, waterpolo.

Per als més grans, els joves nascuts entre 2002 i 2004, hi haurà el Campus Jove Multiesportiu on, a més de practicar diversos estiu, hi hauran sortides a la muntanya i a la platja. A més, també es farà l’activitat Fem Nit al Club.

Daltra banda, també destaca el primer campus especialitzat de natació sincronitzada. Al Casal Sincronitzada, noies dels anys 2002 a 2007 podran conèixer de primera mà aquest esport en auge. Interioritzaran coreografies i balls aquàtics a més de crear el vestuari i el maquillatge.

Les inscripcions, que es realitzen a la recepció del club, ja estan obertes. Només cal omplir el full d’inscripció corresponent.

Recomanacions personalitzades