Pere Galimany deixa de ser l’entrenador del femení de bàsquet

Abandona el CE Molins de Rei després de quatre anys al capdavant de l’equip. Galimany va agafar el femení de bàsquet a Tercera i el deixa consolidat a Primera. L’equip podria patir més canvis de cara a la temporada vinent. 

El femení de bàsquet fent pinya després del partit // Jose Polo

Pere Galimany (de blanc a l’esquerra) celebra la permanència amb les seves // Jose Polo

Pere Galimany ha deixat de ser entrenador del femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei. La decisió ha estat presa pel tècnic i va ser comunicada a la directiva fa dues setmanes i a les jugadores el dia després d’aconseguir la permanència directa a Primera Catalana.

Els motius que han portat Galimany a prendre aquesta decisió són personals. El fins ara entrenador es troba desgastat i cansat després de quatre temporades al capdavant del conjunt. En una carta adreçada a l’afició, el propi entrenador explica que sent que és “l’hora d’un canvi d’aires en l’equip”. També explica que ha estat una desició “molt difícil” i adreça unes sentides paraules d’ agraïment a jugadores, directiva i afició.

Galimany ha estat l’entrenador que ha canviat la dinàmica del bàsquet femení del municipi. Va agafar el conjunt a Tercera Catalana i el deixa consolidat a Primera Catalana, categoria que el CE Molins de Rei ha trepitjat per primera vegada en la seva història. El fins ara mister molinenc encara no sap on entrenarà la propera temporada.

Possible marxa d’algunes jugadores

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, aquest no serà l’únic canvi que l’equip patirà de cara a la temporada vinent. I és que sembla que algunes jugadores també han decidit canviar d’aires. Com a mínim quatre jugadores del conjunt estan plantejant-se molt seriosament abandonar la disciplina molinenca. D’altres estan reflexionant un cop acabada una temporada plena d’èxits.

 

Carta de comiat de Pere Galimany 

Després de 4 temporades al front del Sènior A Femení del club, i havent assolit els més alts objectius esportius i personals, he pres la sempre difícil decisió de plegar. Ha estat una decisió molt dura de prendre, per tot el que m’uneix, ja no com a entrenador si no com a persona, amb aquest equip, amb aquest projecte i amb aquest club, però sento que he donat tot el millor de mi i que honestament, és l’hora d’una canvi d’aires en l’equip, per tal d’afrontar amb forces i energies renovades un futur, que desitjo de tot cor que sigui ple d’èxits i d’encerts.

No vull deixar d’agrair tota la plena confiança dipositada en mi, tant per part del club, junta directiva i direcció tècnica, com per part de totes les jugadores, ajudants, resta de companys entrenadors, aficionats i mitjans de comunicació. Sens aquesta confiança i suport incondicional res del que hem aconseguit hagués estat possible… GRÀCIES DE TOT COR!

Vull agrair a la ciutat de Molins de Rei, l’acollida calorosa que m’ha dispensat la qual m’ha fet sentir un molinenc més, sentiment i orgull que m’acompanyarà per sempre allà on vagi.

Finalment no puc oblidar-me d’agrair, i de manera sobre-especial, a la meva família la seva implicació en el projecte, el seu suport i la seva paciència al llarg d’aquests temps, tant en els moments bons com en els no tan bons. Vosaltres sou i sereu la meva motivació primera sempre.

M’emporto el millor que hom es pot endur en el nostre estimat esport, un grapat de bons records, una pila d’amistats i un club i una ciutat que és casa meva per sempre. He intentar ser honest amb tot allò que he fet i sempre he avant-posat els interessos del club i de l’equip als meus propis. Desitjo haver-vos tornat un xic, de tota la felicitat que m’heu fet sentir en aquests anys meravellosos.

Trist per haver d’acomiadar-me d’una part de mi mateix, però content alhora, per saber-me fent el millor per tots i desitjós de nous reptes personals, us vull fer arribar tota la meva estima i el meu suport, per ara i per sempre…GRÀCIES MOLINS!

Recomanacions personalitzades