Clara Carbonell obté la medalla de bronze als campionats d’Espanya de voleibol juvenil

Carbonell, del Barça, va fer una bona actuació a la competició disputada a Cangas de Onís. La molinenca segueix al Centre de Tecnificació Joaquim Blume. 

Clara Carbonell posa amb la seva medalla // cedida per El Llaç

Clara Carbonell posa amb la seva medalla // cedida per El Llaç

L’esportista molinenca del CVB-Barça Clara Carbonell va obtenir la medalla de bronze del Campionat d’Espanya de Voleibol Juvenil Femení, celebrat a Cangas de Onís (Astúries) del passat 30 d’abril al 4 de maig.

A principis de temporada la Clara Carbonell va ser fitxada pel CVB-Barça. Paral·lelament continua per quart any consecutiu en el programa d’alt rendiment esportiu de la Federació Catalana de Voleibol al Centre de Tecnificació Joaquim Blume.

En la present temporada i també amb el CVB-Barça, la Clara Carbonell ha obtingut el sots-campionat de Primera Divisió Juvenil Femenina Catalana i ha estat campiona del play-off Final de Primera Divisió juvenil femenina catalana.

Recomanacions personalitzades