Elena Capella acaba sisena al Campionat d’Espanya Junior de bàsquet femení

El Basket Almeda es va enfrontar al Ros Casares als quarts de final i, tot i lluitar fins el final, van caure 70 a 54. Elena Capella va anotar 14 punts.

Elena Capella (dorsal 11) celebra el passi a quarts amb les seves companyes // Basket Almeda

Elena Capella (dorsal 11) amb les seves companyes // Basket Almeda

La molinenca Elena Capella ja ha acabat de disputar el Campionat d’Espanya Júnior de bàsquet femení amb el seu equip, el Basket Almeda. L’equip de Cornellà va arribar als quarts de final en la competició disputada a Guadalajara però va acabar caient contra un dels conjunts més forts del torneig, el Ros Casares.

Les valencianes van dominar el joc de principi a fi i, segons les paraules de la pròpia Elena Capella, “ens van portar a remolc durant tot el partit”. Les entrenades per Ramón Reigada van aguantar fins al segon, inclús el tercer quart, però en els últims 10 minuts de partit les rivals van agafar un avantatge molt considerable.

El matí després de ser eliminades van jugar el partit pel cinquè i sisè lloc contra el CB Isla Única de Tenerife en un enfrontament molt igualat, tant que es va decidir per un sol punt. 53 a 52 van vèncer les canàries per la mínima en un duel on Capella va jugar pràcticament el partit sencer i destaquen els 5 rebots que va caçar.

Recomanacions personalitzades