L’Atlètic Incresa pot guanyar la lliga a Les Grases en el partit de la jornada

Cap de setmana amb protagonisme per a dos partits: el Santfeliuenc “B” – At Incresa, on els del barri del Canal poden pujar de categoria, i el CE Molins de Rei – Bàsquet Montserrat de les fases finals per la permanència a Primera Catalana. 

Roque Bonilla, de perla a realitat de l'Atlètic Incresa // Jose Polo

Roque Bonilla en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Futbol

PARTIT DE LA JORNADA: Santfeliuenc “B” – Atlètic Incresa (Municipal de Les Grases, diumenge, 11:45h)

El barri del Canal ha de tornar a Tercera

No és el partit de la jornada, és el partit de la temporada del futbol de Molins de Rei. Una victòria o un empat portarà a l’Atlètic Incresa a Tercera Catalana un any després de baixar de categoria. A més, ho faria amb el títol de lliga a la mà. L’escenari serà el mític Municipal de Les Grases, estadi de Tercera Nacional. El rival, el Santfeliuenc “B”, que no es juga res. Tot està llest per una última jornada de lliga on el barri del Canal ha de tornar a Tercera.

Bàsquet masculí

CE Molins de Rei – Bàsquet Ateneu Montserrat (Poliesportiu Municipal, diumenge, 18:45h)

A fases però amb optimisme

El masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei no ha pogut evitar jugar-se la permanència al playout de Primera Catalana. Els homes de Juan Couto arriben a l’eliminatòria directe contra el Bàsquet Montserrat després de ser onzens. Això els dóna dret a jugar contra un catorzè d’un altre grup i a tenir el factor pista a favor. Segons el capità, Miquel Sánchez, l’equip arriba “en línia ascendent després de guanyar dos partits consecutius”. S’ha anat a fases, sí, però s’arriba amb optimisme.

Recomanacions personalitzades