Marcos Ruiz es proclama campió d’Espanya d’halterofília júnior

Noelia Caballero i Edgar Rubio, subcampions. La competició, disputada a Madrid, torna a situar l’halterofília de Molins de Rei com un dels bressols d’aquest esport a nivell estatal. 

L'expedició molinenca acompanyada d'alguns rivals // Jose Polo

L’expedició molinenca acompanyada d’alguns rivals // CH Molins de Rei

Els esportistes del Club Halterofília Molins de Rei, que encara entrenen en condicions molt millorables a l’espera de les obres de la zona esportiva del barri del Canal, segueixen aconseguint grans resultats a les competicions més importants. El passat cap de setmana, a Madrid, s’han fet amb un campionat i dos subcampionats d’Espanya júnior. Gairebé res.

Marcos Ruiz ha estat el millor aixecador júnior a nivell estatal en categoria de menys de 105kg. Ruiz revalida d’aquesta manera el seu títol i es consolida com a una de les promeses de l’halterofília. Noelia Caballero, “La Pianista”, ha arribat a la competició amb problemes físics de després de ser, fa només uns dies, vuitena als campionats d’Europa sub17 de Polònia. Tot i no poder preparar-se a fons la cita, Caballero ha acabat en segona posició en categoria de menys de 63kg. Per últim, Edgar Rubio també ha fet una gran actuació, quedant segon en menys de 62kg.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Marcos Ruiz es proclama campió d’Espanya d’halterofília júnior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *