La molinenca Elena Capella disputa el Campionat Junior de bàsquet femení

Des del diumenge 11 de maig fins al dissabte 17 els 32 millors equips juniors de tot el territori espanyol s’enfronten per guanyar el títol nacional. La molinenca Elena Capella competeix amb el Basket Almeda i ja es troba als quarts de final.

Elena Capella (dorsal 11) celebra el passi a quarts amb les seves companyes // Basket Almeda

Elena Capella (dorsal 11) celebra el passi a quarts amb les seves companyes // Basket Almeda

Elena Capella es troba a Guadalajara jugant el Campionat Junior Femení amb el seu club, el Basket Almeda de Cornellà. Després d’imposar-se amb claredat a la fase de grups contra el Tuenti Móvil Estudiantes, el C.N. Helios i el C.D. Basket Mar Gijón, les entrenades per Ramón Reigada es va classificar pels vuitens de final.

L’eliminatòria de vuitens de final s’ha jugat durant el matí del dimecres 14 de maig i les ha enfrontat amb el C.T.E.I.B de les Illes Balears. La superioritat de les catalanes ha estat tan exagerada com demostra el marcador final de 81 a 45. Gràcies, en part, a Elena Capella, que ha anotat 22 punts i s’ha convertit en la màxima realitzadora del partit amb una valoració final de 19.

Els partits de quarts de final es disputaran dijous 15 i la molinenca i les seves companyes jugaran contra el Ros Casares València, un dels equips favorits en guanyar el títol. També han destacat fins ara el Uva Ponce de Valladolid, les catalanes del Sant Adrià Femení i les amfitriones del SEBA Guadalajara. Les eliminatòries acaben el proper dissabte amb la final, per estar al corrent del que fa una de les molinenques que més triomfa en el món del bàsquet.

Recomanacions personalitzades