Uns nous plans d’ocupació donaran feina a 14 persones

L’Àrea Metropolitana de Barcelona finança 14 llocs de treball municipals. Es busquen operaris d’obres, de manteniment, de neteja, guàrdies forestals i agents cívics. Els interessats han assistir a unes reunions informatives i presentar la documentació abans del dia 19 de maig.

La brigada d'obres ha actuat al pas de vianants de la plaça de la Vila amb Pere Calders // Ajuntament de Molins de Rei

Operaris d’un pla d’ocupació treballant a la plaça de la Vila // Ajuntament de Molins de Rei

S’obre el procés de selecció per al nou Pla d’Ocupació Municipal, que gràcies al finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, donarà feina a 14 persones a Molins de Rei. L’Ajuntament busca tres peons d’obres, dos operaris de manteniment d’interior i exteriors d’equipaments municipals, dos operaris de neteja d’exteriors, tres peons forestals i quatre agents cívics.

Aquesta és la segona convocatòria del Pla d’Ocupació Municipal 2012-2015, després de tres tongades de sis mesos que han donat feina a un total de 27 persones. De fet, el nou pla d’ocupació també crearà un total de 27 nous llocs de treball, igual que l’anterior convocatòria, amb la diferència de que si l’altre cop es va repartir en tres semestres amb 9 contractes cada un dels semestres, ara s’ha repartit en dos. És a dir, es faran 14 contractacions ara i s’obrirà una nova convocatòria per 13 llocs de treball que s’ocuparan del 16 de desembre del 2014 fins el 15 de juny de 2015. Amb aquesta darrera convocatòria es donarà per finalitzat els plans d’ocupació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que, en total, hauran donat feina a 54 persones durant els quatre anys de l’actual mandat.

En els anteriors plans d’ocupació s’han fet diverses tasques que han servit per millorar el manteniment de l’espai públic, realitzar millores en la senyalització viària, netejar els marges de les carreteres de muntanya i millorar la convivència a l’entorn de les escoles. Els contractes dels plans d’ocupació tenen una durada de sis mesos amb una ocupació del 70% de la jornada laboral, destinant el 30% restant a formació específica sobre la tasca que els ha estat assignada.

Les persones inscrites com a demandants de feina al Servei d’Ocupació de Catalunya que no hagin participat en cap altre pla d’ocupació durant l’últim any es poden presentar. El consistori recomana als candidats que participin a les sessions informatives que es fan entre el 12 i el 16 de maig al Centre d’Ocupació Garcia-Nieto. El termini per presentar la documentació (detallada a la pàgina web de l’Ajuntament) finalitzarà el proper dia 19 de maig.

Recomanacions personalitzades