L’Atlètic Incresa s’assegura la promoció

Atlètic Inresa 3-0 Krill Can Cervera. Quan sols resta un partit de lliga els del barri del Canal aprofiten l’ensopegada de l’Espluguenc ‘B’ per col·locar-se líders en solitari. La setmana vinent poden assolir l’ascens directe.

Rafa López, autor del primer gol, fent una passada // Jose Polo

Rafa López, autor del primer gol, fent una passada // Jose Polo

El diumenge presentava un matí calorós que convidava acostar-se al Ricard Ginebreda, on es disputaria la penúltima jornada de lliga. Els homes d’Isaac Bustamante van sortir al camp conscients que tot depenia d’ells, tenint en compte que l’Espluguenc ‘B’, principal rival per aconseguir l’ascens directe, els havia aplanat el camí cap al liderat la tarda de dissabte, després de sortir golejat del camp del Sant Ildefons ‘B’.

Així doncs, els locals van imprimir una intensitat i un ritme de joc durant tot el partit al nivell del què es jugaven i tal com han fet en la majoria de partits de la temporada. Tanmateix, el desplegament ofensiu no va ser gaire vistós en tota la primera part. Tot i la gran mobilitat del Víctor Guzmán, Guillermo Ramallo i Rafa López, els homes més avançats, s’abusava en excés d’un joc directe el qual no ajudava a l’aproximació a la porteria rival.

Tot i les poques oportunitats de què van disposar els del barri del Canal durant els primers 45 minuts, quan la va tenir Rafa López la pilota va acabar al fons de la xarxa. El 10 va rebre una gran passada que el va deixar sol davant del porter per acabar definint amb supèrbia (1-0). Amb la possessió lleugerament a favor i amb l’1 a 0 al marcador el partit demanava un pèl de calma i més mobilitat de la pilota abans de buscar l’última passada, però l’Incresa, segurament nerviós per a voler sentenciar com més aviat el duel, recorria de nou al joc vertical que embogia el partit.

La segona part va prendre una dinàmica diferent amb la incorporació de ‘Peti’, Juanjo Nuñez i Ángel Barroso, als quals es sumarien Kevin Guevara i David Ruiz durant l’última mitja hora. Amb possessions de la pilota molt més llargues i amb la voluntat de jugar entre línies, l’Incresa va començar a crear perill de veritat. Les arribades eren constants però en unes ocasions el porter visitant Andrés Flores i en d’altres la falta de punteria ho van evitar en el primer tram del segon temps.

Tot i que el Krill-Can Cervera va comptar amb algunes accions a pilota parada que haguessin complicat el partit, tot feia pensar que el gol de l’Incresa havia de caure en qualsevol moment. Aquest, però, no va arribar fins al minut 72, quan Guevara aprofitava una passada a línia de gol per col·locar el 2-0 al marcador. A partir d’aquest moment les accions d’atac van anar repetint-se durant tot el que quedava de partit. Juanjo finalitzava enviant la pilota per sobre del travesser una jugada en la qual s’havia plantat tot sol davant del porter. Seguidament, l’àrbitre anul·lava un gol a Kevin per fora de joc.

Isaac Bustamante, entrenador de l'Atlètic Incresa, contemplant una acció // Jose Polo

Isaac Bustamante, entrenador de l’Atlètic Incresa, contemplant una acció // Jose Polo

L’Incresa s’animava, així com ho feia el Ricard Ginebreda, que va aplegar un bon nombre de seguidors tot i que les obres del camp no permeten encara una gran visió del que passa a la gespa. Encara hi va haver temps perquè ‘Peti’ guanyés l’esquena a un rival i amb un toc suau i regatejant al porter convertís el tercer gol del partit. El gol de l’extrem quan tot just es complia el temps reglamentari de joc acabava d’arrodonir un matí al barri del Canal que ja olorava a ascens, tot i que el final del matx va comptar amb la mala notícia de la lesió de Carlos Ruiz.

El partit que es jugarà el pròxim diumenge al camp del Santfeliuenc és una vertadera final. Els d’Isaac Bustamante tenen a tocar l’ascens directe que els pot retornar a Tercera Catalana però no serà una jornada fàcil; tot i que l’empat ja permetria assolir el repte, el factor camp serà un handicap que caldrà contrarestar amb un bon nombre de seguidors desplaçats.

Isaac Bustamente: “Anem a guanyar amb tota la humilitat” 

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *