Xavi Paz assegura que el PSC Molins de Rei “es sent còmode” amb totes les veus del socialisme català

El PSC Molins de Rei convida Joaquim Nadal a presentar el seu últim llibre Testimoni de càrrec on fa un repàs exhaustiu de 20 anys dedicats a la política catalana. Xavi Paz presumeix de la “comoditat” de l’agrupació socialista local amb totes les veus del partit. 

Joaquim Nadal i Xavi Paz a Ca n'Ametller // Jose Polo

Joaquim Nadal i Xavi Paz a Ca n’Ametller // Jose Polo

El portaveu del PSC Molins de Rei i primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha assegurat durant la presentació al municipi de l’últim llibre de Joaquim Nadal que l’agrupació local del seu partit és “un col·lectiu de persones que se sent molt còmode amb totes les veus dels socialistes de Catalunya”. Paz fa aquestes declaracions tot just abans d’encarar un procés de primàries on sembla ser que no es presentarà cap altre candidat.

El missatge és clar: els socialistes molinencs que no estan còmodes amb la direcció nacional del partit per la seva postura sobre la independència de Catalunya i la possible celebració d’un referèndum no han de sentir-se incòmodes també amb el PSC Molins de Rei. Paz s’esforça per intentar que la crisi del partit en clau catalana afecti el menys possible en clau local. De fet, el líder socialista segueix donant el mateix missatge mostrant-se a favor de la celebració d’una consulta independentista. Fins i tot, el primer tinent d’alcalde ha accentuat aquesta posició des del principi de la legislatura incorporant com a regidor amb total naturalitat a Pep Puiggarí, una figura independent i independentista, lluny dels postulats que envia el partit des del carrer Nicaragua de Barcelona.

20 anys de política sense pèls a la llengua 

Joaquim Nadal, qui ha renunciat recentment a qualsevol càrrec executiu al PSC, ha presentat el seu últim llibre Testimoni de càrrec. Vint anys al servei de Catalunya a la petita sala d’actes de Ca n’Ametller, que gairebé s’omple per a l’ocasió. La figura de Nadal, discrepant amb l’actual direcció del seu partit, ha cridat l’atenció del coordinador de l’ANC Molins de Rei, Toni de Flor, i de la regidora d’Esquerres per Molins de Rei, Sílvia Guillén, que han acompanyat als militants socialistes durant l’acte.

“Els meus col·legues històriadors em van dir que si feia unes memòries molt voluminoses sense dir res em farien molt males critiques”, ha assegurat l’ex conseller de Política Territorial i Obres Públiques. “Jo en dic moltes de coses i, a més, aporto molta documentació”, ha segellat Nadal. L’obra és un recull del seu dietari personal durant els 20 anys que ha estat diputat al Parlament de Catalunya. El que ha anat escrivint durant tots aquests anys s’intercala amb capítols fets ara. 20 anys d’una vida políticament apassionant explicats sense pèls a la llengua. Entre altre coses, s’han recollit converses personals amb les figures més importants de la política catalana recent.

Sobre el seu futur polític Nadal ha assegurat que no vol “res de res de cap partit polític”. “No vull cap càrrec ni estar en cap llista” ha continuat per acabar assegurant que està cansat “de la motxilla política negativa” i que necessita descansar. La presentació ha comptat amb la presència de portaveu del grup municipal socialista de Barcelona, Gabriel Colomé, qui ha assegurat que “molt sovint s’oblida als autors de les coses que ara gaudim”. Sobre el llibre Paz ha destacat que “s’ha d’aprendre de les veus històriques” i ha posat en valor l’“accent municipalista” de Nadal, alcalde de Girona durant 23 anys.

 • dclosa

  Mal to tenemos con eso de navergar entre dos aguas del portaveu del PSC Molins de Rei y regidor
  de deportes Xavi Paz, que pese a las discrepancias con el pensamiento de su presidente Sr. Barios mostradas en declaraciones en tertulias de los miércoles en la Radio Municipal, haya
  assegurat que la agrupació local del seu partit és “un col·lectiu de persones que es sent molt còmode amb totes les veus dels socialistes de Catalunya”. Más que navegar entre dos aguas , creo que los del PSC-Molins están navegando en una balsa de aceite

  De momento en todos los actos preelectorales para las europeas que han realizado los diferentes partidos a nivel local, excepto Nadal/PSC con sólo 24 personas, han habido muchos asistentes : Calders / CIU lleno, Carod / ERC medio lleno, Tremosa/CIU con gente de toda la comarca, con autobús, lleno total,

  El votante asíduo del PSC que esté en desacuerdo con la actual dirección de PSC-PSOE, en las próximas elecciones , aún haciéndolo como siempre por ímpulso televisivo, desconociendo el verdadero curriculum de los candidatos, esta vez no votará al PSC actual. No se puede evitar con discursos, que la crisi del partit en clau catalana afecti el menys possible en clau local al PSC-Molins . El Sr Paz y el Sr. Pep Puiggarí, seguirán a favor de la celebració d’una consulta independentista, fins que el Sr. Navarro no se’n assaventi i els toqui el costó , Curiosa la asistencia al acto del Sr. Flor ( expresidente de ERC-Molins) i la portavoz de ERC-Molins y locutora Sra. Guillén, ¿ Acaso ERC quiere fichar al Sr. Nadal, como han hecho con el disidente Sr.Maragall, para las próximas europeas? , Lastimoso que el Sr. Nadal, fuese alcalde de Girona durante 23 anys, Mucho apego a la poltrona, ¿No?

  • esthet

   Autobus .???? A hi ha parada de mollins..- bus

   • dclosa

    loca !

    • esthet

     Aquest es el mateix senyor qiue demana respecte. A med de masclista amb una manca d’educacio aixi coneixemt el seu nivell

    • Josep Lluis

     Sembla mentida la nul·la que demostra i alhora demana respecte per vostè, no fa falta el lamentable dels seus comentaris

  • Iván

   Quan diu Calders vol dir Cardús?
   O és la obsessió amb les plaques del carrer Pere Calders?

   • dclosa

    sorry…. volia dir : Salvador Cardús i Ros. Les plaques (Central Solar com en diuen els de ICV) son l’exemple de la mala i vergonyossa administració municipal a Molins de Rei. 4 anys sense funcionar i ja están esgavellades.

 • Pingback: Ramon Tremosa presenta el programa electoral de CiU a la Federació Obrera | Viu Molins de Rei()