L’Ateneu Mulei acull la presentació d’un llibre i un documental sobre el periodista Ramon Barnils

L’acte, que es farà aquest dimarts 6 de maig les 20 hores, comptarà amb la presència de Laia Soldevila, autora del documental Barnils tal com raja i de Laia Altarriba, autora de del llibre Vint i Ramon Barnils. Viu Molins de Rei col·labora amb la presentació i farà el sorteig d’un llibre entre els seus socis.

Cartell acte Barnils maig 2014Una de les veus incòmodes del periodisme català, Ramon Barnils, tindrà un petit homenatge a Molins de Rei. A partir de les 20 hores d’aquest dimarts 6 de maig a l’Ateneu Mulei es presentaran dues obres sobre la seva figura, el llibre Vint i Ramon Barnils, de Laia Altarriba, i el documental Barnils tal com raja, de Laia Soldevila. Totes dues autores participaran en un acte que compta amb la col·laboració de Viu Molins de Rei.

Tretze anys després de la seva mort, la figura de Barnils segueix sent considerada com una de les referències del periodisme català que no te pèls a la llengua. Fins i tot s’ha creat un grup de periodistes en honor seu que defensa el periodisme crític que, entre altres coses, ajuda en l’edició de l’Anuari Mèdia.cat dels Silencis Mediàtics.

Sorteig d’un exemplar de Vint i Ramon Barnils 

Viu Molins de Rei sortejarà un exemplar del llibre Vint i Ramon Barnils de Laia Altarriba. Per participar en el sorteig només cal ser soci del diari i omplir el formulari corresponent.

Recomanacions personalitzades