El masculí de bàsquet guanya al Ripollet i espera resultats per evitar el playout

CE Molins de Rei 78-66 Ripollet. Els homes entrenats per Juan Couto superen a un rival de la part alta per continuar amb possibilitats d’evitar la promoció de descens. Els molinencs han de guanyar a Reus a l’última jornada de lliga i esperar resultats. 

El CE Molins de Rei fent pinya després d'un partit d'aquesta temporada // Jose Polo

El CE Molins de Rei fent pinya després d’un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

El masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei havia de guanyar al Ripollet per esgotar les seves possibilitats d’evitar la promoció per evitar el descens i ho va fer en un partit on l’equip va “treballar bé”, segons l’entrenador Juan Couto.  Els visitants, un equip que encara tenia opcions de pujar a Copa Catalunya, es va presentar el Poliesportiu Municipal amb només vuit jugadors i el Molins va sortir a la pista a per totes signant un gran inici de partit. “Vam sortir bé a jugar de tu a tu”, especifica el mister gallec.

A la segona part el Molins va defensar bé i va saber jugar amb la situació favorable. “Hem jugat amb el seu cap durant la segona part”, explica Couto. Al final el Ripollet es va apropar però el Molins va gestionar bé el final de partit per emportar-se una victòria important que, per davant de tot, assegura que en cas d’anar a playout es jugui amb el factor pista a favor.

Per tal d’evitar jugar-se-la a la promoció, el CE Molins de Rei ha de guanyar la setmana vinent a la pista del Reus, un equip que ja no es juga res. Després haurà d’esperar que dos dels següents equips: Sant Jordi, Almeda i Sama Vilanova perdin els seus partit. Per tant, el Molins ho té força complicat. Tot apunta a que la promoció, amb factor pista a favor, dictarà sentència.

Recomanacions personalitzades