Tot per decidir

Espluguenc FA 0-0 Atlètic Incresa. Acaba sense gols un partit molt igualat entre el primer i el segon del grup 12 de Quarta Catalana. El porter Christian atura un penal als locals al temps afegit i deixa obert un final de lliga trepidant.

L'11 de l'Atlètic Incresa al camp de l'Espluguenc // Atlètic Incresa

L’11 de l’Atlètic Incresa al camp de l’Espluguenc // Atlètic Incresa

Era sense cap mena de dubte el partit de la jornada. Els dos ferms aspirants a l’ascens directe a Tercera Catalana es batien en duel al camp de l’Espluguenc i, tot i que la tarda va acabar sense gols, la tensió i la il·lusió van acompanyar als jugadors durant els 90 minuts de joc. Els d’Isaac Bustamante visitaven els blaus sabedors que resultava essencial puntuar, ja que el conjunt que guanyés segellaria pràcticament l’ascens. Els del barri del Canal partien amb la important baixa de David Rivas, expulsat en la darrera jornada però amb el suport d’un bon nombre de seguidors blanc-i-blaus que van desplaçar-se fins a Esplugues.

El partit va començar amb clar domini local. L’Incresa endarreria línies i l’Espluguenc aprofitava l’avinentesa per a fer les primeres aproximacions, una de les quals va acabar amb dos xuts consecutius al travesser de la porteria que defensava Christian Roldán. A mesura que passaven els minuts, el conjunt visitant aniria prenent autoritat i treia partit de la defensa avançada de l’Espluguenc. Victor Guzmán es va plantar a l’àrea rival en dues ocasions que rematava fora.

La tasca defensiva dels dos equips va ser admirable, el sacrifici tant de l’Espluguenc com de l’Incresa deixava palès que es tractava d’un partit decisiu i que no es podia concedir cap error al rival. Tanmateix, durant els primers 45 minuts va donar la sensació que cap dels dos equips s’acabava de trobar còmode sobre el terreny de joc. Quan es desfilava cap al vestuari el marcador lluïa el 0-0 inicial i es podia esperar qualsevol cosa a la represa.

Tot i que l’intens ritme va imperar durant la resta de partit, cap dels dos equips va obtenir el premi del gol. En un principi va ser l’Incresa qui va agafar les regnes atacants i posava a prova l’Espluguenc, que va veure com el travesser aquest cop frenava un gran xut de Guillermo Ramallo. A mesura que s’aproximava el final del matx ambdós equips buscaven amb les poques forces que restaven buscar el gol de la victòria, gol que hagués pogut arribar al temps afegit, quan l’àrbitre va xiular un penal favorable als locals.

Va ser el moment clau del partit, amb els nervis a flor de pell, quan el porter Christian va aturar la pena màxima. Tot i que el partit acabaria posteriorment, l’eufòria d’haver evitat la derrota era prou evident a les cares dels del barri del Canal, així com la consciència d’haver deixat escapar una gran oportunitat en la dels jugadors de l’Espluguenc.

Recordem que aquest empat col·loca els dos equips colíders amb 66 punts, tot i que cal tenir en compte que l’Espluguenc compta amb el gol average a favor. Caldrà esperar la pròxima jornada, en la qual l’Incresa rebrà el Krill-Can Cervera. En aquest sentit, Isaac Bustamante declara a Viu Molins de Rei que espera que el Ricard Ginebreda s’ompli per tal d’animar l’equip en un altre partit decisiu. Per la seva banda, l’Espluguenc visitarà el camp del Sant Ildefons, un equip que viu una gran ratxa de resultats.

Isaac Bustamante: “L’empat és bo”

Recomanacions personalitzades