El CFS Molins 99 supera al líder i té l’ascens a tocar

CFS Molins 99 5-3 FS Gavà. El homes de Jorge Rubio superen al líder de la categoria i són a només un punt de la primera posició. A més, l’ascens a Tercera Nacional en el seu primer any a Divisió d’Honor és gairebé matemàtic. 

El CFS Molins 99 celebrant la victòria al final del partit // Jose Polo

El CFS Molins 99 una victòria d’aquesta temporada // Jose Polo

En un partit crucial entre el primer i el segon classificat, el Club Futbol Sala Molins 99 ha superat al líder, el Gavà, per 5 a 3 i es queda a només un punt del rival directe per aconseguir el títol de lliga. A més, a falta de quatre partits, l’ascens de categoria és gairebé matemàtic. És la primera temporada dels molinencs a Divisió d’Honor, fet que encara dóna més mèrit a aquests resultats.

Un bon grapat de públic s’ha apropat al Poliesportiu de La Sínia per veure el partit, segons explica la web del club. Àlex Sànchez Ajo, amb 4 gols, ha estat l’home més destacat dels entrenats per Jorge Rubio. El partit, com no podia ser d’una altra manera, ha començat amb els dos equips respectant-se. Sobre el minut 12, en dues accions ràpides, el Gavà s’ha avançat per veure com després el Molins empatava. Poc més tard el Gavà s’ha tornat a posar per davant fent el 2 a 1, resultat amb què es va arribar al descans.

A la segona part Àlex Sanchez Ajo va marcar les diferències. Primer ha empatat el partit al minut 3 de la segona i, sobre el 14, ha fet el 3 a 2. Els de Jorge Rubio han hagut de fer front a la inferioritat numèrica per expulsió de Sergi Areny i, jugant de porter jugador, el Gavà ha empatat a 3.

Faltaven tres minuts i la situació era tensa. Però és en aquests moments on els molinencs treuen el millor futbol sala. Tenen un gen competitiu que marca la diferència. Faltava poc més d’un minut quan, una vegada més, Sanchez Ajo foradava la porteria rival. Amb el rival a la desesperada, ell mateix ha fet el 5 a 3 final en una tarda que es recordarà a la Sínia.

Recomanacions personalitzades