El Molins de Rei CF – Penya Recreativa és el partit de la jornada

En un cap de setmana de pont, diferents equips de Molins de Rei afronten partits crucials per a les seves aspiracions. En aquest cas, Viu Molins de Rei prestarà especial atenció al partit del Molins de Rei CF, que es juga el tot o res contra la Penya Recreativa. 

Chivu Molins de Rei CF 2014

Chivu, del Molins de Rei CF, en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Futbol

PARTIT DE LA JORNADA: Molins de Rei CF – Penya Recreativa (diumenge, 18h, Municipal Josep Raich)

El somni de l’ascens continua viu

Tot i la desfeta al camp del Pallejà, el Molins de Rei Club de Futbol segueix amb possibilitats reals de pujar a Segona Catalana. Vallirana i Sant Andreu de la Barca també van punxar i el Martorell s’ha sumat a la festa en un grup vuitè de Tercera Catalana que és un polvorí. Això sí, totes aquestes possibilitats passen per guanyar diumenge a les 18 hores contra la Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat. Els Pajaritos són tercers i arriben amb el màxim golejador de la categoria, Francisco Loro (30 gols). El Molins té la important baixa d’Andreu Margarit al centre de la defensa per sanció. S’espera que el Josep Raich sigui una olla a pressió.

Espluguenc “B” – Atlètic Incresa (diumenge, 18h, Municipal Salt del Pi)

La lliga, en joc

Viu Molins de Rei farà un esforç extra per tal de desplaçar-se fins a Esplugues i acompanyar a l’Atlètic Incresa en el partit més important de la temporada. El matx contra l’Espluguenc “B” és el duel entre els dos líders de la categoria que, empatats a punts, s’estan jugant el privilegi de l’ascens directe i el títol de lliga. Els locals aprofitaran la condició de filial per tal de baixar a diferents jugadors del primer equip i ser més competitius. Els del barri del Canal arriben a la important cita després de superar amb solvència al quart, el San Pancracio. El partit, en directe, es podrà seguir a través del Twitter @EsportsViu

Futbol Sala

CFS Molins 99 – FS Gavà (dissabte, 17:30h, Poliesportiu de la Sínia)

Cara a cara entre els dos millors equips

El Club Futbol Sala Molins 99, segon classificat, rep al Futbol Sala Gavà, líder del grup segon de Divisió d’Honor Catalana. El matx de dissabte és un cara a cara entre els dos millors equips de la categoria. En cas de victòria, els homes de Jorge Rubio encara tindrien opcions de finalitzar la competició primers i, a més, farien un pas de gegant per assegurar-se un ascens a Tercera Nacional que ara mateix tenen a tocar. En cas de perdre els molinencs ja no tindrien opcions de guanyar la lliga però encara conservarien un coixi important de, com a mínim, cinc punts.

Bàsquet

CE Molins de Rei – Ripollet (dissabte, 19:15h, Poliesportiu Municipal)

L’ultima oportunitat d’evitar el playout

El masculí de bàsquet del CE Molins de Rei esgotarà les últimes possibilitats d’evitar anar a la promoció per salvar la categoria diumenge a la tarda contra el Ripollet, equip de la part alta de la classificació. Els homes de Juan Couto, amb 12 victòries, ha d’atrapar als equips amb 13 partits guanyats per tal de no anar a playout. És per això que han de guanyar, sí o sí, aquest diumenge. Es preveu un gran ambient al Poliesportiu Municipal.

Recomanacions personalitzades