Els Matossers descarreguen amb èxit la primera torre de 6 de la temporada

La colla castellera de Molins de Rei acaba amb bones sensacions la segona actuació de la temporada, realitzada a Mollet del Vallès. Els Matossers han descarregat la primera torre de sis del curs. Diferents castellers s’han estrenat amb aquesta actuació. 

Imatge del 4 de 7 aixecat a Mollet // Matossers

Imatge del 4 de 7 aixecat a Mollet // Matossers

Els Matossers de Molins de Rei han finalitzat la segona actuació de temporada amb “bon regust de boca”, segons informen a través d’un comunicat. En l’actuació realitzada a Mollet del Vallés el passat diumenge 27 d’abril han descarregat els tres castells amb èxit. L’actuació de la colla marró argila ha començat amb un 4 de 6, una torre de 6 i un 3 de 6. La jornada s’ha rematat amb dos pilars de 4.

Més de 120 matossers s’han desplaçat fins la plaça Prat de la Riba de la localitat vallesana. Entre ells, hi havia diversos castellers que era el primer dia que participaven en construccions. Concretament s’han estrenat un segon, una terç i dues enxanetes.

“Ha estat una molt bona actuació de progressió”, ha definit el cap de colla, Salva Prat. I és que els Matossers han millorat respecte a la primera actuació de la temporada, celebrada a Viladecans. “S’ha notat l’assaig específic de pinyes, han estat perfectes”, considera Prat. “Cal seguir treballant molt, queda molta temporada per davant”, ha sentenciat el molinenc, que ja parla de la intenció de portar aviat alguns castells de 7 a la plaça.

Els matossers han estat acompanyats per la Colla Jove de Barcelona i els Castellers de Mollet. Els locals van fer un 3 de 6, un 4 de 6 amb agulla i un 4 de 6, acabant l’actuació amb un pilar de 4 aixecat per sota. La Colla Castellera Jove de Barcelona, per la seva banda, va fer un 4 de 6 en primera ronda, un 4 de 6 amb agulla en la segona i van acabar la jornada amb un 3 de 6 en la tercera ronda, finalitzant l’actuació amb un pilar de 4 de comiat.

La propera cita matossera serà el diumenge 4 de maig a les set de la tarda a la localitat veïna del Papiol, on es fa una actuació com a cloenda de la Setmana Cultural del municipi. Estaran acompanyats dels Laietans de Gramenet a la plaça de l’Església del Papiol.

Recomanacions personalitzades