Noelia Caballero arriba a l’europeu d’halterofília en plena forma

La molinenca, que acaba de fer 15 anys, és a Polònia per participar a l’europeu d’halterofília sub 17. Caballero arriba amb una marca que la situa entre les 8 primeres de la seva categoria. Serà la primera competició internacional de la jove. 

Caballero, llesta per competir

Caballero, llesta per competir // Viu Molins de Rei

Present i, sobretot, futur de l’esport de Molins de Rei, l’aixecadora molinenca Noelia Caballero és a Polònia per disputar la seva primera competició internacional. Es tracta de l’europeu d’halterofília sub 17, que s’està fent a la ciutat de Ciechanow, a Polònia. Caballero, que ha fet 15 anys a l’altra banda d’Europa, va classificar-se quan només en tenia 14 i participarà a la categoria de 63kg.

“Tinc molt bones sensacions”, diu Caballero, ja al lloc on es celebra l’Europeu, en declaracions a Viu Molins de Rei. Competirà els propers dies 1 i 3 de maig i diu que arriba “molt forta”. Tot i això, la jove reconeix que té “alguns nervis” al tractar-se de la seva primera competició de caire internacional.

Caballero no vol fer pronòstics sobre la posició que pot aconseguir però arriba a la competició amb l’octava millor marca. Ha de dir-se, però, que tornarà a competir contra aixecadores amb més edat i experiència que ella. Per tant, les opcions de medalla són més aviat escasses. Tot i això, Caballero s’emportarà una experiència que la permetrà seguir creixent com a esportista en una prova classificatòria per als Jocs Olímpics juvenils.

Recomanacions personalitzades