El femení de bàsquet és a només una victòria de la salvació

CE Molins de Rei 59-30 Esparreguera. El femení de bàsquet passa per sobre del cuer per deixar la permanència definitiva a només una victòria. Les entrenades per Pere Galimany poden completar una gran temporada en el seu primer curs a Primera Catalana. 

El CE Molins de Rei després d'una nova victòria // Jose Polo

El CE Molins de Rei després d’una nova victòria // Jose Polo

Partit sense història el disputat entre el femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei i l’Esparreguera. Les molinenques van passar, sense pietat, per sobre del cuer de Primera Catalana. Amb aquesta contundent victòria (59-39), les entrenades per Pere Galimany queden a només un partit d’aconseguir la salvació directa sense necessitat de jugar-se-la a la promoció. Gran temporada la d’aquest equip que afrontava el seu primer curs a la categoria.

No es podia fallar i no es va fer. El CE Molins de Rei va respondre des del principi deixant clar que era molt millor equip que el rival. Van mostrar un bàsquet de molt més nivell, amb més intensitat i més qualitat. Un primer parcial de 17 a 0 deixava les coses molt clares. Al final del primer quart les molinenques ja dominaven per 28 a 8.

Anna Rodríguez, una de les jugadores més experimentades del CE Molins de Rei // Jose Polo

Anna Rodríguez, una de les jugadores més experimentades del CE Molins de Rei // Jose Polo

El Molins no va rebre cap punt en el segon quart, dada que defineix la capacitat de treball d’aquest equip. Van mantenir la intensitat defensiva i la concentració en atac sense deixar-se anar per resoldre el partit abans d’enfilar el camí dels vestidors. El 37 a 8 amb el qual es va arribar el descans gairebé assegurava una victòria més.

L’Esparreguera va superar la barrera dels 10 punts al tercer període, quan el CE Molins de Rei es va relaxar notablement. Fins i tot l’entrenador es va permetre el luxe de reservar jugadores de cara als importants compromisos que falten d’aquí fins a final de temporada. Al final es va guanyar per 59 a 39 fent un pas gairebé definitiu per aconseguir la permanència.

Recomanacions personalitzades