El CE Molins de Rei – Esparraguera de bàsquet femení és el partit de la jornada

Viu Molins de Rei també farà cobertura del Pallejà – Molins de Rei CF, CE Molins de Rei – Cardedeu i Atlètic Incresa – San Pancracio. El bàsquet femení, que pot segellar mitja permanència contra l’últim, tindrà cobertura especial.

El Molins és un equip molt fiable // Jose Polo

Imatge del CE Molins de Rei en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Bàsquet femení

PARTIT DE LA JORNADA: CE Molins de Rei – Esparraguera (diumenge, 19:15h, Poliesportiu Municipal)

El partit clau per aconseguir la salvació directa

Novè a la classificació, el femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei rep diumenge a l’Esparraguera, últim classificat de la Primera Catalana del bàsquet català. A falta de quatre partits per acabar la temporada, una victòria contra el cuer significaria la salvació gairebé matemàtica ja que el Molins té dos partits d’avantatge sobre la zona de promoció per la permanència. Les molinenques són conscients que no poden fallar.

Futbol

Molins de Rei CF – Pallejà (dissabte, 18:15h, Municipal de Pallejà)

El Molins de Rei CF visita el complicat camp del Pallejà

Amb una ratxa de quatre victòries consecutives el Molins de Rei Club Futbol visita el complicat camp dels veïns de Pallejà. S’espera que un bon grapat d’aficionats acompanyin l’equip en una batalla que serà dura contra el setè de la classificació. El marge d’error dels molinencs es gairebé inexistent si volen aconseguir pujar a Segona Catalana. Per això, de forma voluntària, gairebé la totalitat de la plantilla no s’ha aturat durant la Setmana Santa i ha seguit entrenant.

Atlètic Incresa – San Pancracio (diumenge, 12h, Municipal Ricard Ginebreda)

Alguna cosa més que el preludi d’una gran batalla

Una jornada abans del duel contra l’Espluguenc, equip amb el qual l’Atlètic Incresa comparteix liderat del grup dotzè de Quarta Catalana, els del barri del Canal reben al San Pancracio, un equip de la part alta que sempre és molt més perillós a casa que fora. Tot i això, els d’Isaac Bustamante han d’evitar que aquest es converteixi en un partit trampa. Es tracta d’alguna cosa més que el preludi d’una gran batalla.

Handbol masculí

CE Molins de Rei – Cardedeu (dissabte, 20:45h, Poliesportiu Municipal)

Xoc directe per aconseguir la permanència

Tres punts separen al masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei de la zona de descens i cinc del Cardedeu, equip que visitarà el Poliesportiu Municipal aquest dissabte en “horari Champions”. Els homes de Pere Arbona poden fer un pas de gegant en cas de guanyar. Per sumar dos punts més, evidentment, però també per deixar a un rival directe fora de joc definitivament.

Recomanacions personalitzades