S’inverteixen 24.000€ per donar una “solució definitiva” a les goteres del Poliesportiu Municipal

Després de diferents intents per solucionar un problema que s’havia enquistat, la claraboia del sostre del Poliesportiu Municipal s’ha canviat per complet per solucionar el problema de les goteres de forma “definitiva” segons el regidor d’Esports, Xavi Paz. La inversió ascendeix a 24.075€.

Obrers treballant en el sostre del Poliesportiu Municipal // Ajuntament de Molins de Rei

Obrers treballant en el sostre del Poliesportiu Municipal // Ajuntament de Molins de Rei

El problema estructural del Poliesportiu Municipal que causava goteres cada cop que plovia de manera continuada i que portava enquistat des del 2005 ja té solució definitiva. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, l’Ajuntament de Molins de Rei ha invertit un total de 24.075€ per tal de solucionar-lo. Concretament s’ha augmentat 10 centímetres la pendent de la claraboia facilitant l’evacuació de l’aigua, s’han substituït les peces de policarbonat que formaven part del sostre i, a més, s’ha col·locat un perfil entre aquestes peces per  impedir que es tornin a doblegar o esquerdar pel pas del temps i els efectes de la climatologia. Es soluciona, d’aquesta manera, un problema que durant els últims mesos havia anat en augment i també es guanya lluminositat a l’equipament.

Solució definitiva

Després de diversos intents per solucionar el problema amb petites actuacions no hi ha hagut més remei que fer una actuació amb una inversió important. El regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC), declara a aquest diari que es tracta de “la solució definitiva” al problema de les goteres. “S’ha fet una inversió per tal de reformar per complet una estructura que no es tocava des de fa 15 anys”, afegeix. Fins ara l’actuació del govern municipal es reduïa a intentar posar petits remeis a les goteres que anaven sorgint però al tractar-se d’un problema d’estructura sempre tornaven a sorgir noves goteres.

Recomanacions personalitzades