S’inverteixen 24.000€ per donar una “solució definitiva” a les goteres del Poliesportiu Municipal

Després de diferents intents per solucionar un problema que s’havia enquistat, la claraboia del sostre del Poliesportiu Municipal s’ha canviat per complet per solucionar el problema de les goteres de forma “definitiva” segons el regidor d’Esports, Xavi Paz. La inversió ascendeix a 24.075€.

Obrers treballant en el sostre del Poliesportiu Municipal // Ajuntament de Molins de Rei

Obrers treballant en el sostre del Poliesportiu Municipal // Ajuntament de Molins de Rei

El problema estructural del Poliesportiu Municipal que causava goteres cada cop que plovia de manera continuada i que portava enquistat des del 2005 ja té solució definitiva. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, l’Ajuntament de Molins de Rei ha invertit un total de 24.075€ per tal de solucionar-lo. Concretament s’ha augmentat 10 centímetres la pendent de la claraboia facilitant l’evacuació de l’aigua, s’han substituït les peces de policarbonat que formaven part del sostre i, a més, s’ha col·locat un perfil entre aquestes peces per  impedir que es tornin a doblegar o esquerdar pel pas del temps i els efectes de la climatologia. Es soluciona, d’aquesta manera, un problema que durant els últims mesos havia anat en augment i també es guanya lluminositat a l’equipament.

Solució definitiva

Després de diversos intents per solucionar el problema amb petites actuacions no hi ha hagut més remei que fer una actuació amb una inversió important. El regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC), declara a aquest diari que es tracta de “la solució definitiva” al problema de les goteres. “S’ha fet una inversió per tal de reformar per complet una estructura que no es tocava des de fa 15 anys”, afegeix. Fins ara l’actuació del govern municipal es reduïa a intentar posar petits remeis a les goteres que anaven sorgint però al tractar-se d’un problema d’estructura sempre tornaven a sorgir noves goteres.

 • dclosa

  Hé aquí una muestra más de la eficácia y de la eficiéncia de la obra municipal en Molins de Rei de un problema enquistado desde el 2005, Casi 10 años en poner alguna solución a un problema Sólo nos falta ahora, oir las ocurrencias de siempre de los políticos de turno que se convieten como el Carpanta en expertos en goteras, y en que la solución ahora es “definitiva” . No hay nada definitivo , La solución adoptada de inclinar un 10 % no és la correcta, sólo se llegará a solucionar si se dispone de una claraboya de material no plastico y resistente (cristal), y dispuesta de forma que se solape por encima de la cubierta opaca.
  En MOlins de Rei no nos falta regidor de comercio, ni oficial asistente, ni peon de basuras, ni director del Mercado Municipal, pero,.. ¿ Cuando arreglarán el secador de manos WC que lleva más de 3 años sin funcionar? o quizás depende de la regiduria de sanidad municipal? . Vergonzoso !

  • molinenc

   Donde está este secador de manos marca WC?

   • dclosa

    En Molins de Rei no nos faltan funcionarios en el Mercado Municipal, el regidor de comercio, el oficial asistente, el peon de basuras, el director del Mercado Municipal, etc. y todos cobran puntualmente cada mes de nuestros impuestos, pero,.. ¿ Cuando arreglarán el secador de manos WC (Water Closet) en el Mercado Municipal, que lleva más de 3 años sin funcionar? , Vergonzosa la tomadura de pelo.

    • esthet

     I netejaran mes el meu carrer de la zona privilegge. Per cert amb el seu estalvi proposat 5.200.000 euros anuals -encara esperem les seves dades – tindriem 1 poliesportiu nou i 3000 secadors marca WC

  • andrew

   es super importante el secador de manos WC, que haríamos sin el… no podríamos secar nuestra ropa mojada por culpa de las goteras del polideportivo

   • dclosa

    andrew : En esto no vale la burla, La higiene y la limpieza en general , y especialmente en las manos, del personal dependiente del Mercat Municipal, después de orinar o defecar, es “super importante” para evitar infecciones y transmisión de virus a los que compran alimentos manipulados con las manos de estos, o aún si no fuera solamente por esto, para evitar la degradación y la mala imagen que dá el establecimeinto municipal. En Molins de Rei no nos faltan funcionarios en el Mercado Municipal, el regidor de comercio (CIU-J. Marti) , el oficial asistente, el peon de basuras, el director del Mercado Municipal, etc. etc. y todos cobran puntualmente cada mes, y nadie en más de 3 años ha sido capaz en poner arreglo a lo del secador de manos WC. Una verdadera burla a la inteligencia de la ciudadanía de Molins de Rei

    • esthet

     Pod vale i que diu dels numeros del seu estalvi de 5.200.000 euros anuals. Amb aixo solucionat problema un wc per paradeta al mercat i 2500 pels carrers netetat total. I els numeros ?

     • dclosa

      En Molins de Rei no nos faltan funcionarios, los tenemos en el Mercado Municipal, el regidor de comercio (CIU-J. Marti) , el oficial asistente, el peon de basuras, el director del Mercado Municipal, etc. etc. y todos cobran puntualmente cada mes, y nadie en más de 3 años ha sido capaz en poner arreglo a lo del secador de manos WC. Una verdadera burla a la inteligencia de la ciudadanía de Molins de Rei

     • Josep Lluis

      Encara no ha donat les dades de la SEVA PROPOSTA d’estalvi de -5.200.000 € anuals 865.207.200 milions de pesetes anuals- sense aquestes dades PROPOSADES PER VOSTE, la seva credibilitat per donar opinió de coses en que es parli d’inversions i diners NO té cap credibilitat com es veu que cada dia més persones li demanen aquesta informació

     • dclosa

      La higiene y la limpieza en general , y especialmente en las manos, del personal dependiente del Mercat Municipal, después de orinar o defecar, es “super importante” para evitar infecciones y transmisión de virus a los que compran alimentos manipulados con las manos de estos

     • Josep Lluis

      Que si, que si que la neteja es molt important per això es tant important coneixer la SEVA PROPOSTA d’estalvi de 5.200.000 € anuals 865.207.200 milions de pesetes anuals per poder comprar més de 5000 secadors de WC ???? Per exemple. Cada vegada la seva credibilitat Sr. Closa baixa de 0 a -2. I la SEVA PROPOSTA?

     • Josep Lluis

      La SEVA PROPOSTA a l’article d’opinió de Jordi Juarez del dia 22 d’abril
      “No és necessari ser un as de les finances ni haver fet cap curs d’economia per entendre
      que l’actual estructura de les dependències de l’Ajuntament de Molins de Rei , fa anys que esta perdent aigua i la efectivitat i productivitat , una de les més baixes del Baix Llobregat- centre.
      Solsament posant un rellotge únic per fixar, estalvi de lloguers, unificar les centraletes telefòniques, unificar les recepcionistes, impressores, A/A, calefacció, comptadors de llum, gas, aigua, etc, etc. ja és milloraria un 20 % el Pressupost Municipal , i per lo tant una reducció del 20% al nostre rebut del IBI.
      No ens tenim d’impressionar per obres faraòniques dels polítics ( panels solars Moli) ni d’esser tant dependents de subvencions (AMB jardí Palau) , tenim d’esser més pragmàtics i objectius, millorant la tan necesaria “productivitat” de l’Ajuntament de Molins de Rei.”

      20% pressupost municipal : 5.200.000 € anuals./ 865.207.200 milions de pesetes