Iniciativa fa una recollida de llibres solidària per lluitar contra la violència de gènere

Dones amb Iniciativa recull llibres de segona mà per fer-los circular durant la Diada de Sant Jordi a canvi d’un donatiu econòmic. La recaptació aconseguida anirà destinada a lluitar contra la violència de gènere.

Iniciativa per Molins de Rei al Sant Jordi 2012 // Jose Polo

Iniciativa per Molins de Rei al Sant Jordi 2012 // Jose Polo

Dones amb Iniciativa, col·lectiu de dones d’Iniciativa per Molins de Rei, ha organitzat un esdeveniment solidari en motiu de la Diada de Sant Jordi. Durant els últims dies han estat recollint llibres de segona mà que aquest dimecres 23 d’abril seran venuts durant la Fira del Llibre en Català de la plaça de la Creu a canvi d’una aportació econòmica simbòlica. Els beneficis de l’acció estaran destinats a la lluita contra la violència de gènere.

Concretament, els fons que s’aconsegueixin aniran a parar al projecte Trenquem el silenci, que busca prevenir la violència de gènere als centres educatius i de lleure. Aquesta iniciativa, gestionada per la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere, compta amb la col·laboració de 17 entitats. Els llibres es podran comprar a la paradeta d’Iniciativa a la plaça de la Creu.

[sam id=”39″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades