Els Matossers estrenen temporada a Viladecans

La colla castellera de Molins de Rei comença la temporada descarregant amb èxit tres castells de sis però amb certs problemes. Fins a 130 persones amb la camisa marró es van desplaçar fins a Viladecans. 

Imatge del 5 de 6 aixecat a Viladecans // Matossers

Imatge del 5 de 6 aixecat a Viladecans // Matossers

Amb la primavera tornen els castells i la rambla Modolell de Viladecans ha estat testimoni de l’inici de temporada de la colla castellera de Molins de Rei, els Matossers. Fins a 130 persones han participant en aquest punt de partida de la temporada on han estat acompanyats dels castellers locals i dels castellers de Sant Adrià, que es troba en fase de formació.

El sol i la bona temperatura van acompanyar el passat 6 d’abril en una actuació on van estrenar diverses peces i van aconseguir descarregar tres castells de sis amb èxit: el 5 de 6, el 3 de 6 amb agulla, i el 4 de 6. Tot i això, el cap de Colla, Salva Prat, declara que els castells s’han descarregat “no sense problemes” i, per això, “s’ha de seguir treballant i reforçar els assajos de pinya, sobretot en el 4″. Els de camisa marró argila han finalitzat la jornada amb dos pilars de 4 simultanis, un d’ells aixecat per sota.

Per la seva banda, els Castellers de Viladecans van fer un 3 de 6 i un intent desmuntat de 4 de 6, que van descarregar després. Van tancar l’actuació amb un pilar de 4. Els Castellers de Sant Adrià, encara amb camisa blanca, van fer un intent desmuntat de 4 de 6 i van completar l’actuació descarregant un pilar de 4.

La propera cita a Mollet del Vallès

Els Matossers tindran una oportunitat per millorar els aspectes apuntats el proper 27 d’abril a Mollet del Vallés, tot celebrant la Diada de Sant Jordi. En aquesta ocasió estaran acompanyats dels Castellers de Mollet i la Colla Jove de Barcelona.

Recomanacions personalitzades