Aida Segura guanya el 21è Concurs de Narrativa Mercè Rodoreda

L’obra “Pensa en això que t’he dit, maca” d’Aida Segura aconsegueix el primer premi de la 21a edició del Concurs de Narrativa literària Mercè Rodoreda de Molins de Rei. Un total de 96 obres es van presentar al certamen.

Aida Segura Ribes, amb l’obra “Pensa en això que t’he dit, maca” ha estat guardonada amb el primer premi de la 21a edició del Concurs de Narrativa Literària Mercè Rodoreda de Molins de Rei, valorat en 1.000 euros. El segon premi ha estat per Remei Romanos Madriles per “El president” i Berta Juanias i Espriu ha aconseguit el tercer premi amb “Les onze en punt”.

A més de les tres obres guanyadores, van quedar com a finalistes Mireia Companys, Núria Clotet, Maria Labró, Montserrat Alay, Maria Rosa Salas, Tanit Martín, Montse Zapata i Imma Cabré. Les obres premiades van ser escollides entre un total de 96 manuscrits presentats a concurs d’arreu de Catalunya, una xifra superior a la de la vintena edició, celebrada fa dos anys. El jurat el formaven Marga Montserrat, Glòria Massana, Míriam Cano, Núria Rubió, Aina Ibañez, Laura Marín i Montserrat Cloquell, aquesta última actuava com a presidenta del jurat.

Guanyadores i finalistes es van fer una foto de família amb el jurat al finalitzar l'acte d'entrega dels premis // Ajuntament de Molins de Rei

Guanyadores i finalistes es van fer una foto de família amb el jurat al finalitzar l’acte d’entrega dels premis // Ajuntament de Molins de Rei

El passat divendres 28 de març es va celebrar a la sala Gòtica l’entrega dels premis tant a les guanyadores com a les finalistes en un acte organitzat per la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Molins de Rei. Tant les finalistes, com les guanyadores, així com el jurat era íntegrament femení ja que aquest concurs literari és exclusiu per a dones. La vetllada va ser amenitzada per un grup d’actors de l’aula de teatre La Cuquera, que van representar una sèrie de textos relacionats amb l’art de la literatura escrits per la poeta molinenca i membre del jurat, Míriam Cano.

Recomanacions personalitzades