Sònia Farré: Rigau, jo avaluo, tu no!

sonia farreCom a docent et vull donar un consell: amenaçar no és la millor manera d’educar. Posar la por al cos a alumnat, famílies i centres és més propi del conseller d’interior que de tu, no? Com a aplicadora de les proves et recordo que teníem instruccions que la prova es podia repetir en cas d’absentisme generalitzat en un centre, no perquè les proves es deixessin en blanc.

Les proves de competències de 4t d’ESO són una prova externa amb indicacions explícites de no ser contemplades en l’avaluació del centre. Són les indicacions que rebem als centres. Rigau, tu no ens has de dir als docents si els nostres joves superen o no l’etapa de l’ESO; ho decidim nosaltres en funció dels objectius que marca l’etapa.

Jo avaluo als meus alumnes i no els penalitzaré per haver trobat una manera més efectiva que nosaltres, els docents, de protestar contra les teves retallades en educació. És evident que t’han tocat la moral, així que, alumnat insubmís, tot el meu suport!

 • MANEL GIL SOLANO ( 80 ANYS )

  Vosaltres esteu a les trinxeras, els generals als despatx, ells diuen feu aixo, pero la ultima paraula sempre la teniu vosaltres.

 • Pingback: La consellera Rigau amenaça amb deixar sense títol de l'ESO als alumnes que van boicotejar les proves de competències bàsiques | Viu Molins de Rei()

 • dclosa

  Considero molt atrevides aquestes declaracions, La consellera d’educació de la Generalitat té una visió global de Catalunya i una autoritat a respectar, En aquests moments delicats per Catalunya no convé per protagonisme, personalismes individuals i unilaterals, donar consells gratuïts a càrrecs superiors.

  No és precisament la comunitat educativa publica a Catalunya la que pot donar exemple de èxit de l’ ensenyament, prova és la baixa qualitat del professorat, baixes i depressions constants del personal les
  substitucions, els interins, etc. que son més de conveniència en benefici del professorat que dels alumnes. Això no passa a la privada. Y molts docents, amb les facilitats que tenen per obtenir en aquesta empresa la “excedència” , tenen més el cap en la “política” que en l’ensenyament, i aquí a Molins de Rei en tenim molts exemples.