El CN Molins de Rei esgotarà les opcions de promocionar

CN Molins de Rei 7-4 CN Moscardó. L’absolut de waterpolo supera als madrilenys, que es jugaven la salvació, per continuar amb opcions de jugar la promoció a Divisió d’Honor. L’equip és tercer a falta de dues jornades i només el segon promociona.

Lluís Casellas controla la pilota davant un jugador del CN Moscardó // Jose Polo

Lluís Casellas controla la pilota davant un jugador del CN Moscardó // Jose Polo

L’absolut de waterpolo del CN Molins de Rei fa temps que té els deures fets. L’equip entrenat per Sergi Pedrerol, que la temporada passada va lluitar per no baixar fins la penúltima jornada, és, sorprenentment, el tercer de Primera Divisió, segona màxima categoria a nivell estatal. En un curs on l’objectiu marcat era la permanència, els molinencs s’han ficat en la lluita per promocionar. Després de la victòria contra el Moscardó (7 a 4), són a quatre punts del segon, únic equip que promociona. Ho tenen molt complicat per atrapar l’Echeyde de Tenerife, equip que ocupa ara el lloc de promoció.

Tot i que el més probable és acabar finalment tercers, el CN Molins va sortir a la Piscina Municipal amb la intenció d’emportar-se la victòria i esgotar les últimes opcions d’accedir a la promoció. Ho van tornar a fer a base d’intensitat defensiva. L’equip és conscient que bona part de l’èxit de la temporada està basat en la seva bona defensa i que el pes d’aquesta en el seus resultats és molt més elevat que qualsevol individualitat. El Moscardó, nerviós perquè es jugava la vida, va topar contra el mur molinenc, sobretot  en els primers minuts. Ricart Prats, que aquesta temporada s’ha consolidat en el primer equip, i Axel Contreras, tercer màxim golejador de la categoria, van encarregar-se de donar-li avantatge al seu equip al final del primer període (2-0).

Axel Contreras encara a un defensa // Jose Polo

Axel Contreras encara a un defensa // Jose Polo

El Molins va començar el segon quart deixant-se anar. Els jugadors saben que accedir a la promoció és molt complicat i, a més, tenen en ment que en cas de classificar-se l’exigència seria màxima. Tot plegat, la Divisió d’Honor és un altre món i els primers que ho saben són ells mateixos. Amb més motivació, el Moscardó va fer el 2 a 1 però el gol madrileny va activar l’equip local. Alberto Díaz va posar les coses al seu lloc amb el 3 a 1 i, des del lateral, on fa molt de mal, Nil Marsal va fer el 4 a 1. L’equip s’havia activat ja que vol donar guerra fins al final. Moralment el Moscardó estava molt tocat i David Rodríguez va poder fer un gol més abans d’arribar al final del temps (5 a 1).

El resultat era plàcid, no hi havia gaire ambient a la Piscina Municipal i la situació propiciava més a xerrar amb el del costat que a animar a l’equip. Prats, d’esquenes a la porteria, va despertar al poc públic assistent fent el 6 a 1. En aquest moment  l’equip es va deixar anar definitivament, ressuscitant al Moscardó, que va semblar un zombie de The Walking Dead amb ganes de molestar a la parròquia.

Entre el final del tercer temps i l’inici del quart els madrilenys van fer tres gols, deixant el resultat en 6 a 4. El partit no estava acabat. Va aparèixer Contreras per finiquitar-lo i enterrar el zombi al estil Rick Grimes. 7 a 4 i tres punts més que es queden a la Piscina Municipal. Difícilment serviran per accedir a la promoció però si els de Tenerife fallen el Molins estarà al seu lloc.

Nil Marsal: “El treball en defensa és el nostre punt fort”

http://www.viumolinsderei.com/wp-content/uploads/2014/04/VN850453.wma

Recomanacions personalitzades