Toni de la Flor: L’Assemblea Nacional Catalana

Toni-de-la-FlorA Molins de Rei tenim la sort d’estar com a assemblea territorial (AT) de l’ANC sota el nom de “Molins de Rei per la Independència” des de la seva constitució, el març del 2012.

Hem anat creixent en nombre de socis de ple dret i també en simpatitzants i col·laboradors, i això ens ha permès participar en les assemblees generals del 2012 i 2013 i també ara en la del dia 5 d’abril a Tarragona, on actualitzarem el nostre full de ruta per aquest 2014-15. Posteriorment tornarem a fer eleccions al Secretariat Nacional i donarem suport novament a la nostra presidenta, Carme Forcadell, i al nou Secretariat Nacional.

El juny del 2012 vàrem participar a la Marxa cap a la Independència de Lleida, el juliol vam organitzar-ne una a la nostra vila (on més de 500 molinencs i molinenques vàrem recórrer el carrer Major, des de la plaça de la Creu fins a la plaça de la Vila) i també vam acudir en massa a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona. El 2013 vam assistir al concert del Camp Nou del mes de juny i vam organitzar la Via Catalana cap a la Independència de l’11 de setembre del 2013 al seu pas per Molins de Rei. Hem estat presents a molts actes, tant aquí a la vila com a la resta del territori i sobretot del Baix Llobregat, representant a l’assemblea territorial de Molins de Rei.

Ara ja fa mesos que tenim en marxa la campanya de recollida de signatures “Signa un vot per la Independència”, amb la qual els ciutadans exerceixen el dret de petició per poder fer un referèndum i, en cas de no poder-lo fer, donen suport a una Declaració Unilateral d’Independència (DUI) per part dels càrrecs electes catalans. En aquests moments tenim més del 65% del nostre objectiu cobert gràcies a les recollides diàries que hem fet fins ara i a les recollides puntuals realitzades a esdeveniments com ara la Fira de la Candelera, o bé les recollides massives organitzades a tot el territori per les AT de l’ANC, com aquesta última dels dies 22 i 23 de març.

Paral·lelament a les AT tenim les sectorials, agrupades per afinitats laborals o professionals, on alguns dels nostres associats van treballant de forma discreta pensant en el dia a dia o en el futur estat català independent.

Altres campanyes o accions en que s’està treballant són: la Sobirania Fiscal, Catalunya Exterior, el País de Tots, la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat, etc. Sobre aquesta última, la TPDD del Baix Llobregat, hem d’agrair a les entitats i partits polítics, així com al nostre Ajuntament, que s’hi han adherit, fet que ens ha permès estar presents a l’acte de presentació el passat 28 de març al municipi de Pallejà.

Hem de remarcar i posar de manifest que tot això no seria possible sense la col·laboració de les persones que de forma voluntària donen part del seu temps per assumir totes les feines amb un sol objectiu, que és assolir la independència de Catalunya, poder votar el 9 de novembre o bé donar suport als partits sobiranistes quan calgui.

També podem dir que a la nostra vila tenim la sort de ser un poble majoritàriament sobiranista i que hem pogut comptar amb el suport del consistori quan ens ha fet falta, i això es d’agrair.

Volem aprofitar per animar-vos a col·laborar amb Molins per la Independència. Podeu fer-vos socis de l’ANC entrant a la seva pàgina web i seguint el passos del formulari per inscriure-us com a socis de ple dret, col·laboradors o simpatitzants. Les reunions de l’AT de Molins les fem a l’Agrupació Folklòrica, que ens ha acollit gentilment al seu local, motiu pel qual els estem molt agraïts. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a: molinsderei@assemblea.cat. Queda molta feina per fer i tots junts podem.

Toni de la Flor, coordinador de “Molins de Rei per la Independència”- ANC

 • dclosa

  No és molt optimista afirmar que “a la nostra vila tenim la sort de ser un poble majoritàriament sobiranista” ?, Sabem clarament quina és la posició respecte a la soberania, del PSC local de Molins de Rei o com sempre practiquen el seu clàsic “repicar campanes i anar a processó” ? , No diuen que l’ANC és apolítica ? , Al dia d’avui sabem quin serà el cap de llista i la 2ª , però, sabem quins seran els de la resta de la llista del ERC local per les properes municipals a Molins de Rei ?

  • merce

   Que te que veura la llista municipal d’ERC amb l’ANC ? Que totes acaben en C. les posicions politiques es fixen en els plens . I en aquest cas amb el suport de CIU.CuP.
   ERc.IvC i tres dels 5 del PsC i al carrer com a demostracio la festa de la via catalana….endavant pet un dret democratic com poder ecpressar la decissio de ppder votar

   • joan carles primer

    Dona, té a veure perquè en Toni de la Flor va deixar la presidencia d’ERC de Molins de Rei per presidir l’ANC local… Sí que té a veure… Em sap greu donar-li la raó a la Teresina Closa, però hi té a veure… l’ANC mai ha estat ni apolítica ni apartidista, no fotem.

    • dclosa

     juan carlos primero, el de los elefantes, supongo… ¿Usted que está dentro del meollo, puede clarificarme a qué partido político pertenece l’ANC y de paso, el movimiento de la monja de Montserrat?

     • Joan Carles Primer

      Sr. Closa, ahora vamos de inocente?

     • merce

      Aquet closa com sempre

    • merce

     Jo no div que sigui spolitics. Hi ha gent de diferents partits com ERC ii Convergencis i molta gent anoninma i oberta a qui vulgui col.laborar

 • Pingback: Xavi Paz assegura que el PSC Molins de Rei "es sent còmode" amb totes les veus del socialisme català | Viu Molins de Rei()