L’AE Molins – AVAP de volei és el Partit de la Jornada de Viu Molins de Rei

Immers en la lluita per pujar de categoria, el primer equip de voleibol de l’AE Molins no pot fallar contra l’AVAP. A més, Viu Molins de Rei farà la cobertura de quatre partits més i aquestes són les prèvies. 

Voleibol

L'AE Molins és líder de Tercera Catalana // Jose Polo

L’AE Molins en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

PARTIT DE LA JORNADA: AE Molins – CV AVAP (diumenge, 12:30h, Poliesportiu Municipal)

A per l’ascens a Segona

El primer equip de voleibol de l’Associació Esportiva Molins de Rei lluita per pujar a Segona Catalana. Segones en el grup d’ascens a només dos punts del Gavà, les molinenques tenen una bona oportunitat per sumar punts aquesta setmana. Reben al AVAP, últim classificat d’aquest grup d’ascens, i poden fer un pas endavant més per aconseguir pujar de categoria.

Futbol

Olesa – Molins de Rei CF (diumenge, 16:30h, Municipal les Planes)

El Molins buscarà la tercera victòria consecutiva en un camp difícil

Amb l’equip lluitant per l’ascens a Segona Catalana, Viu Molins de Rei viatja amb el Molins de Rei CF. Els homes de Joan Garcia es preparen per visitar el complicat camp de l’Olesa Montserrat amb la intenció de sumar la tercera victòria consecutiva. En el tram final de temporada cada partit és una final i el central Manel Real assegura que l’Olesa és “un rival amb el que hem d’anar en compte si volem sumar els tres punts”. Una vegada més el cos tècnic ha cridat alguns juvenils per ajudar l’equip.

Atlètic Incresa – Nouvallès (diumenge, 12h, Municipal Ricard Ginebreda)

 A casa no es pot fallar

Espectacular lluita entre Atlètic Incresa i Espluguenc al capdavant del grup dotzè de Quarta Catalana. Empatats a punts, els dos conjunts lluiten per la posició d’ascens directe a Tercera. L’equip del barri del Canal rep aquesta setmana a l’Athlètic Nouvallès, un equip de la part baixa de la classificació. Els entrenats per Isaac Bustamante són conscients que si volen pujar de categoria no hi ha marge d’error a casa.

Waterpolo

CN Molins de Rei – Madrid Moscardó (dissabte, 18h, Piscina Municipal)

Tres jornades per acabar en segona posició

L’absolut de waterpolo del Club Natació Molins de Rei encara pot donar la campanada en una temporada on l’objectiu era la permanència. Els homes entrenats per Sergi Pedrerol encara poden acabar en segona posició i classificar-se per a la promoció de Divisió d’Honor, màxima categoria del waterpolo estatal. Per tal d’intentar-ho han de guanyar les tres jornades que resten per acabar i la primera d’aquestes els enfrontarà al Madrid Moscardó.

Handbol

CE Molins de Rei – Mataró “B” (dissabte, 20:45h, Poliesportiu Municipal)

Sense marge d’error a casa

Tot i que el CE Molins de Rei seguirà tenint un equip a la Primera Catalana d’handbol per l’ascens del “B”, el primer equip vol aconseguir la salvació per mèrits propis. No hi ha marge d’error contra el Mataró “B”, últim classificat. Els de Pere Arbona han de guanyar, sí o sí, contra un rival teòricament inferior.

Recomanacions personalitzades