El CN Molins de Rei reforma la sala de fitness per complet

L’entitat fa una inversió aproximada de 70.000€ amb la col·laboració de l’Ajuntament. S’ha reestructurat tota la sala, fent una remodelació completa. Des del club es parla de l’obra “més important de la història” del gimnàs que sosté econòmicament part de la vessant esportiva del club. 

Una de les parts de la nova sala de fitness // Jose Polo

Una de les parts de la nova sala de fitness // Jose Polo

La feina esportiva de difusió i promoció dels esports d’aigua del Club Natació Molins de Rei, amb un equip de waterpolo a Primera Divisió estatal, és i serà sostenible si l’entitat aconsegueix atreure a un gran número de socis que utilitzin les seves instal·lacions. A més de la piscina, el club molinenc ofereix des de fa molts anys un servei de gimnàs i aquesta setmana s’ha inaugurat la nova sala de fitness, on s’han invertit uns 70.000 € i on s’ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Molins de Rei.

“És una remodelació al 100% totalment convenient”, explica el president del CN Molins, Jaume Mas. De fet, és la remodelació “més important dels 43 anys d’història del gimnàs”, segons expliquen des del club. “Hem fet un esforç per innovar i aconseguir qualitat”, justifica Mas, qui assumeix que la intenció és aconseguir més socis en un mercat cada cop més competitiu.

Les obres han significat la renovació de totes les màquines de musculació, bona part de les manuelles i discos i els aparells cardiovisculars i, a més, s’ha renovat la imatge de l’espai, dotant-lo d’una estètica més moderna i agradable amb un terra nou i un rentat de cara a les parets.

Recomanacions personalitzades