Arriba la V Travessada Molins de Rei – Vilafranca

El Centre Excursionista Molins (CEM) organitza aquesta prova puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència. Es celebrarà el proper diumenge sis d’abril amb un recorregut de més de 45 km que travessarà diferents pobles i camins del Baix Llobregat i l’Alt Penedès. 

Imatge de la sortida de la Travessada 2012 // CEM

Imatge de la sortida de la Travessada 2012 // CEM

La Travessada Molins de Rei – Vilafranca és una data marcada en el calendari dels aficionats a l’excursionisme i les caminades del municipi. Amb un recorregut de 45,59km es farà la distància existent entre aquests dos municipis tot travessant camins, pobles i corriols de diferents poblacions del Baix Llobregat i l’Alt Penedès.

La jornada és puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència i les inscripcions es donaran per tancades un cop arribats als 800 participants. Es farà el proper diumenge 6 d’abril i es sortirà des del Poliesportiu de la Sínia, situat al barri de la Granja, a les set del matí. El final de la prova serà l’arribada a la plaça de l’Estació de Vilafranca del Penedès.

Per aquells que no vulguin fer una distància tant exigent hi haurà una altra modalitat reduïda de 24,19km que tindrà sortida des de l’Ordal. Un autobús de l’organització els portarà des de Molins de Rei fins a aquest punt. Per tercer any consecutiu, es comptarà amb la col·laboració de l’Esplai Clariana, dedicat a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual.

Recomanacions personalitzades