Noelia Caballero es classifica per a l’Europeu d’halterofília

La molinenca viatjarà a Polònia per participar en el Campionat d’Europa sub 17. Caballero ha aconseguit la classificació després d’una exigent presa de marques feta a Madrid.

Caballero impressionant els tècnics de la Federació Espanyola // CH Molins de Rei

Caballero impressionant els tècnics de la Federació Espanyola // CH Molins de Rei

L’aixecadora de Molins de Rei Noelia Caballero s’ha classificat per al Campionat d’Europa d’halterofília, que es disputarà entre el 28 d’abril i el 5 de maig a Polònia. Caballero ho farà a la categoria de 63 kg i viatjarà sense un objectiu marcat però amb la certesa que, si la sort acompanya, pot arribar a pescar medalla. Es tracta, sense cap mena de dubte, d’una de les figures més prometedores de l’esport del municipi i aquesta serà la prova més important de la seva precoç carrera.

Caballero ha aconseguit classificar-se després de fer una bona actuació en les proves convocades per la Federació Espanyola d’Halterofília, disputades a Madrid els passats dies 29 i 30 de març, marcades per la igualtat entre les participants. La molinenca ha estat la millor de la seva categoria en aquesta presa de marques i, un cop superats els problemes físics que ha patit durant els últims mesos, els tècnics de la federació estatal han decidit donar-li aquesta oportunitat. A mitjans del d’abril Caballero tornarà a viatjar a la capital espanyola per concentrar-se abans de marxar a l’Europeu.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “Noelia Caballero es classifica per a l’Europeu d’halterofília

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *