El Molins de Rei CF controla i guanya contra el Vista Alegre

Molins de Rei CF 2-1 Vista Alegre. Els homes de Joan Garcia sumen tres punts més a casa amb gols d’Alex Agudo i “Chufo”. El cos tècnic confia en els juvenils tot i que els partits són transcendentals. 

Àlex Agudo va celebrar el seu golàs fent-se un "selfie" amb alguns aficionats // Àlex Agudo

Àlex Agudo va celebrar el seu golàs fent-se un “selfie” amb alguns aficionats // Àlex Agudo

El Molins de Rei CF va sortir a la gespa amb l’objectiu de controlar el partit mitjançant la possessió de la pilota per acabar guanyant. Ho van aconseguir però no va ser fàcil. Durant la primera mitja hora l’equip dominava però a partir de la línia de tres quarts no enllaçava. Als 35 minuts de joc, mentre els molinencs trobaven dificultats en fer mal a la defensa visitant, Agudo va enganxar una fuetada des de fora de l’àrea amb la seva cama dreta que va suposar el primer gol de la tarda. El porter no va poder ni moure’s (1 a 0).

Amb el marcador a favor el Molins de Rei CF va començar a agradar-se més i van donar una sensació de control molt important. En tota la primera meitat no van inquietar la porteria local, gràcies a una bona defensa on debutava al lateral esquerra Juanjo Fernández, nascut l’any 1996. El juvenil va aprovar l’examen amb nota, disputant els 90 minuts sencers. El capità Andreu Margarit es va haver de retirar abans de finalitzar la primera part per unes molèsties i el va substituir Manel Real a l’eix de la defensa.

La segona part va estar molt influïda per l’entrada al camp de Marc Ciurans “Chivu” pel golejador Alex Agudo. “Chivu” va fer un centre-xut tot just un minut després d’entrar al camp que “Chufo” va rematar entrant amb tot. Es va aprofitar d’un partit que es trencava per moments i un jugador fresc i ràpid pot fer molt de mal. Al minut 70 van entrar dos juvenils més, Iván Sedano, que ja va debutar la setmana passada a Viladecans, i Ian Pérez, que va debutar, tots dos nascuts el 1995. Una clara mostra de la confiança del cos tècnic en els joves en una situació on l’equip s’ho juga tot cada setmana. De fet, Ian Pérez va tenir una bona oportunitat de gol que va acabar xocant amb el pal de la porteria de Daniel Anglada.

Els visitants van retallar el marcador amb un remat de cap dins de l’àrea després d’una falta picada des de la banda dreta. Els molinencs van acabar patint i Ferran de Palol va salvar l’equip als minuts finals amb bones intervencions. Finalment l’equip va sumar els tres punts com volia i ja es prepara per la visita la setmana vinent al camp d’Olesa de Montserrat, un desplaçament complicat.

Recomanacions personalitzades