3 punts en 3 minuts

CFS Molins 99 3-2 Estel Vallseca. Els visitants van saber mantenir el 0 a 1 de la primera part i no va ser fins al final de la segona que els molinencs van capgirar el marcador en qüestió de tres minuts fent una gran exhibició amb dos gols de Sergi Areny i un d’Iván Rodríguez.   

L'Estel fent efectiu un out // Laura Fernández

L’Estel fent efectiu un out // Laura Fernández

El CFS Molins 99 rebia aquest cap de setmana a un equip, l’Estel Vallseca, que va plantar cara i va posar contra les cordes als de Jorge Rubio fins al final. De fet, aquest equip va superar al Molins a la primera volta. En els primers minuts els molinencs marcaven el ritme del partit, portant la batuta i creant perill. No es que fessin el seu millor joc, però era difícil imaginar un gol visitant.

Els joves Marc Montaño i Agus Garabito s’han guanyat la confiança de Jorge Rubio al llarg d’aquesta temporada. La maduresa que estan demostrant a Divisió d’Honor és admirable.Tots dos, un dia més, van aportar el seu granet de sorra. Tot i això, els molinencs no es van trobar. De fet no van encertar de cara a porteria fins els últims tres minuts del matx, en què el partit es va capgirar. Però sí ho intentaven.

Iván Rodríguez la va tenir a l’inici però la pilota va donar a l’escaire. Minuts després, Alex Sanchez va buscar la porteria dues vegades, però la pilota ensopegava amb la defensa de l’Estel Vallseca. Sergi Areny, jugador del partit sens dubte, i Alex Bautista després d’una bona combinació entre ambdós i d’un contraatac fallaven també. A falta de 6 minuts pel final del primer temps arribaria el gol del Vallseca ( 0 a 1). La millor oportunitat de la primera part del CFS Molins 99 la va tenir el Montaño, amb una passada regalada d’Alex Sanchez. Moltes jugades sense èxit, cap d’elles acabava al fons de la xarxa. Els costava fer-se amb el partit. La remuntada havia d’arribar més tard.

Poques coses van canviar després del descans. Continuava el joc passiu i lent de la primera part. Durant breus minuts, es va jugar amb 3 jugadors, més els respectius porters, a causa de l’explusió d’Oscar i d’un jugador visitant per doble targeta groga. Quan semblava que eren incapaços de capgirar el resultat, es va sumar el segon gol del Vallseca que feia el 0 a 2. L’expulsió d’un molinenc va fer que el porter Alfonso i Alex Sanchez estiguessin contínuament substituint-se a la pista. En aquest cas, Sanchez feia de porter-jugador a la vegada. Cal destacar, també, el gran paper i les  intervencions dels porter molinenc, Alfonso, qui va salvar al seu equip en diverses ocasions de jugades que estaven destinades a transformar-se en gols.

Forçats a capgirar el partit , els de Jorge Rubio van canviar el guió als darrers 3 minuts. Sergi Areny, en un doble penal a favor dels locals, aconseguia fer el gol que tant s’esperava. Va arribar tard, però va ser el desencadenant de la resta de gols i, en definitiva, de la victòria del CFS Molins 99. Un minut després, els molinencs, van treure tot el que s’havien guardat dintre i Iván Rodríguez va empatar (2 a 2). Els de Barcelona, de mica en mica, es va anar fent petits i els blanc-i-blaus havien crescut en 3 minuts. La Sínia, fidel al seu equip, creia en la remuntada. Areny, de nou, amb la seva particular contundència donava la victòria al seu equip (3 a 2). Una vegada més, els de Rubio demostren la capacitat que tenen per jugar a futbol sala i donen una lliçó de que res està decidit fins al final. 3 punts en 3 minuts.

Recomanacions personalitzades