L’hoquei pot pujar a Primera en el partit de la jornada de Viu Molins de Rei

El CE Molins de Rei pot certificar l’ascens a Primera si guanya al CP Monjos i per això aquest serà el partit de la jornada de Viu Molins de Rei. A més, el diari de Molins de Rei farà la cobertura de tres partits més. 

Hoquei

El CE Molins de Rei celebra la victòria al final del matx // Jose Polo

El CE Molins de Rei celebra una de les victòries d’aquesta temporada // Jose Polo

PARTIT DE LA JORNADA: CE Molins de Rei – CP Monjos (diumenge, 12:30h, Poliesportiu Municipal)

Primer matx ball per l’ascens a Primera

La secció d’hoquei del CE Molins de Rei necessita una victòria contra el CP Monjos i que el Valls, segon, guanyi al tercer, el Ripollet, a casa per aconseguir el més que buscat ascens a Primera Catalana. El matx dels entrenats per Oscar Macià és, doncs, transcendental i per això és el Partit de la Jornada de Viu Molins de Rei. Com sempre, narració en directe a Twitter, crònica, video-resum del partit i entrevista a un dels protagonistes.

Futbol 

Molins de Rei CF – Vista Alegre (diumenge, 17h, Municipal Josep Raich)

El Josep Raich ha de bullir

El Molins de Rei Club de Futbol no pot cedir cap punt a casa si vol aconseguir l’ascens a Segona Catalana. No valen excuses, el Josep Raich s’ha d’omplir si l’afició vol tenir a un equip de futbol de Molins de Rei en una categoria decent. L’entrenador, Joan Garcia, feia una crida a la unitat i demanava més regularitat als seus jugadors a través d’una entrevista a Viu Molins de Rei. El rival serà el Vista Alegre, que arriba en situació de descens jugant-se la vida.

Futbol Sala

CFS Molins 99 – Estel Vallseca (dissabte, 17:30h, Poliesportiu La Sínia)

Partit trampa

Immers en la lluita per l’ascens, el CFS Molins 99 rep l’Estel Vallseca, un equip de la mitja taula de la Divisió d’Honor Catalana. Es podia pensar que és un partit fàcil però no és el cas. Els homes entrenats per Jorge Rubio van caure contra el mateix rival a la primera volta i és per això que el del dissabte a la tarda es pot considerar un partit trampa.

Bàsquet femení

CE Molins de Rei – Sant Just (diumenge, 19:15h, Poliesportiu Municipal)

Assegurar la permanència

El femení de bàsquet del CE Molins de Rei té la permanència a Primera Catalana a tocar en el seu primer any en aquesta categoria. Vuitens a la classificació, lluny del descens directe, les entrenades per Pere Galimany volen eludir, també, les posicions de playout i, de moment, tenen dues victòries de marge sobre aquestes. Diumenge a les 19:15 tenen una bona oportunitat d’augmentar aquest marge rebent la visita del Sant Just, penúltim de la lliga.

Recomanacions personalitzades