Joan Garcia: “Si hi ha algú que no vulgui tirar això endavant el més lícit és que ho digui”

Viu Molins de Rei entrevista a l’entrenador del Molins de Rei CF, Joan Garcia, tot just quan l’equip encara la recta final de temporada amb opcions d’ascens. Garcia fa una crida a la unitat i adverteix que “si hi ha algú que no vulgui tirar això endavant el més lícit és que ho digui”. L’entrenador també reconeix que ara el més important és “guanyar i no si l’equip fa un joc vistós”. 

Joan Garcia rep als periodistes de Viu Molins de Rei tot just abans del desplaçament al camp del Sector Montserratina, finalitzat amb una victòria solvent. Amb naturalitat i sense considerar que això pugui entrar en contradicció amb la filosofia del club, reconeix que en la recta final de la temporada el més important és “guanyar i no si l’equip fa un joc vistós”. L’equip té a les seves mans l’ascens de categoria en un grup vuitè de Tercera Catalana que aquesta temporada està més igualat que mai. Conscient de la oportunitat que es presenta, el mister adverteix que “si hi ha algú que no vulgui tirar això endavant el més lícit és que ho digui”. El jove entrenador també fa una crida a la unitat. “Tots hem d’anar en la mateixa direcció”, remata l’home que pot portar el Molins de Rei Club de Futbol a Segona Catalana.

Recomanacions personalitzades