El CineBaix acull la primera Mostra de Cinema Llatinoamericà de Sant Feliu

Del 27 al 31 de març de 2014, al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat, tindrà lloc la primera edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Sant Feliu de Llobregat. Durant sis dies es projectaran dotze pel·lícules i dos curtmetratges de nou països.

cartellmostrallatinoamericacinebaix300La Mostra de Cinema Llatinoamericà, organitzada per l’Associació CineBaix, presenta aquesta primera edició des de la convicció que el cinema és una eina de coneixement i comprensió del món on vivim, i una contribució, mitjançant la cultura i l’expressió artística, a descobrir temàtiques i autors, imprescindibles en la història del cinema d’aquests països.

Des del dijous 27 fins el dilluns 31 de març es projectaran pel·lícules de països d’Americà del Sud, Centreamèrica i el Carib i hi participaran convidats dels diferents àmbits relacionats amb el cinema llatinoamericà. La no-existència d’aquest tipus d’esdeveniments culturals al Baix Llobregat, a la mateixa ciutat de Barcelona i a la seva àrea metropolitana, ha impulsat als membres de l’associació CineBaix a tirar-la endavant.

El preu de cada sessió és de 4 euros i es pot adquirir un abonament per a totes les sessions de la Mostra per 25 euros. Els socis i sòcies de CineBaix tenen entrada gratuïta i el passi del dijous 27 de març també és gratuït per a tothom. En aquest cas es podrà veure “El lugar más pequeño” de Tatiana Huezo. Posterior a la pel·lícula es farà un cinefòrum i després del debat, una petita mostra (i degustació) de productes gastronòmics de l’Amèrica Llatina.

Potenciar unes pel·lícules desconegudes

La Mostra de Cinema Llatinoamericà vol ser una nova contribució a la difusió i a la promoció del cinema, en aquest cas d’Americà del sud, Centreamèrica i el Carib, al Baix Llobregat. Neix com un espai per descobrir autors, temàtiques i països encara força desconeguts però imprescindibles en la història del cinema d’aquests països i d’aquestes cultures.

En aquesta nova experiència delCineBaix s’amplia l’àmbit cultural i geogràfic des les pel·lícules, després d’haver anat consolidant la Mostra de Cinema Àrab, ja en la seva VII edició, amb l’objectiu de ser fidels a un dels principi fundacionals de CineBaix, que és promocionar, i protegir, la diversitat cultural i lingüística a través de les produccions audiovisuals.

Un cinema amb avantatges pels socis de Viu Molins de Rei

Els socis de Viu Molins de Rei gaudeixen d’un euro de descompte en la compra d’entrades al CineBaix tots els divendres no festius per a veure les pel·lícules que hi ha en cartellera.

Recomanacions personalitzades