El Molins de Rei CF compleix a domicili

Sector Montserratina 0-2 Molins de Rei CF. Els homes de Joan Garcia aconsegueixen una victòria necessària. Joan Torelló va obrir la llauna de falta i Àlex Agudo va sentenciar al final. 

Els jugadors van protestar la injusta expulsió d'Àlex Agudo // Jose Polo

Diferents jugadors del Molins de Rei CF parlant amb l’àrbitre en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Desplaçament delicat el que va emprendre el Molins de Rei CF la tarda del dissabte 22 de març en direcció al Municipal Torre-roja, el camp del Sector Montserratina de Viladecans. Els locals es troben a mitja taula però és un dels camp on és més complicat sumar els tres punts. Ho demostra el fet que el Vallirana, líder de la competició, va rebre un 5 a 0. 

A la primera meitat els de Joan Garcia van protagonitzar les millors accions de perill però no acabaven d’entrar. La defensa, formada per Oleguer Pujol i Margarit de centrals i Méndez  i Manolo Unzueta als laterals, va fer un partit molt intel·ligent sense rebre masses ocasions. El centre el formaven Joan Torelló, Joan Gosa i Iván Sedano, el jove juvenil va disputar els seus primers minuts (54) amb el primer equip. Un nou jugador de la casa que fa debutar Joan Garcia i el seu cos tècnic.

En el segon temps van arribar els gols. Només començar els molinencs es van posar per davant gràcies un llançament d’una falta directa picada amb destresa per Joan Torelló. Llavors l’equip va mantenir amb seguretat el marcador fins arribar als minuts finals, quan va arribar el gol de la sentència. Àlex Agudo feia el definitiu 0 a 2 després d’una bona passada de Carles Capella, que havia entrat des de la banqueta en el minut 55. També van entrar per donar oxigen a l’equip Chivu i Manel Real al minut 76 i Francisco Alcaide i David Martínez en el 87.

La setmana vinent el Molins de Rei CF rep la visita del Vista Alegre, un conjunt que es troba en el descens però que ja va guanyar al seu camp a la primera volta. Com sempre serà a les cinc de la tarda de diumenge al Municipal Josep Raich.

Recomanacions personalitzades