El CN Molins de Rei supera a l’Echeyde per recuperar la tercera plaça

CN Molins de Rei 9-7 Echeyde. L’absolut de waterpolo supera a un dels aspirants al títol demostrant que és l’autèntic matagegants de la competició. 

El Molins va patir fins al final // Jose Polo

Una acció del CN Molins de Rei en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

El Club Natació Molins de Rei va aconseguir la gesta de guanyar a un equip confeccionat per pujar a Divisió d’Honor, l’Echeyde de Tenerife, donant mitja lliga al CN Poble Nou, el líder de la competició, i que també va patir les ires del conjunt entrenat per Sergi Pedrerol. El Molins acabarà la lliga amb el mèrit d’haver superat als dos primers classificats.

Va ser una remuntada espectacular gestada en un horari diferent, dissabte a les 21 hores, segons explica la web del club. Després d’un inici complicat amb un 0 a 3 en contra els molinencs van tenir el coratge suficient com per remuntar el matx. Basant-se en una gran defensa col·lectiva, es va poder veure una gran actuació de Nil Marsal (5 gols) i Axel Contreras (3 gols), dos jugadors que encaren la recta final del campionat en un gran estat de forma.

Recomanacions personalitzades