Guanyar, guanyar i tornar a guanyar

Atlètic Incresa 6-0 Colegio Alemán. L’Atlètic Incresa va donar un cop d’autoritat en la segona part desequilibrant als tercers per la cua. A falta de 7 jornades, empaten a 53 punts amb l’Espluguenc i es despengen del tercer, el Pescadores, que va perdre aquesta jornada. 

Els jugadors de l'Atlètic Incresa celebrant un dels gols del partit // Laura Fernández

Els jugadors de l’Atlètic Incresa celebrant un dels gols del partit // Laura Fernández

Jornada 23 de la competició, el que vol dir que el final de la lliga s’apropa i com deia el savi Luis Aragonés: “guanyar, guanyar i tornar a guanyar. Això és el futbol”. Aquest és el lema que s’adiu al moment que viu l’Atlètic Incresa. Empatat a 53 punts amb l’Espluguenc al capdavant de la classificació, intenta no deixar escapar cap victòria a l’espera que el rival directe punxi.

Els locals van sortir a pressionar al Colegio Alemán. Ja quan l’electrònic mostrava el minut 12, Víctor Guzmán advertia del mal que podria fer als visitants. L’Atlètic Incresa estava endollat i portava les regnes del partit. Francesc Soler va regalar el primer raig de llum al seu conjunt posant l’1 a 0 al minut 25. Carlos Corbera, jugador visitant, va tenir una bona oportunitat per al seu equip però no va controlar el passada i així fer-se amb el control de l’esfèric. Poques d’aquestes es van veure. En canvi, l’Incresa creava moments de perill xutant a porteria. Pocs instants després, els visitants donaven al pal de la porteria de Juan Salvador Sosa. Van haver moments en que el joc es debatia al mig del camp. L’afició blanc-i-blava sabia que l’Incresa no estava mostrant tot el seu potencial. Tot i això, Víctor Guzmán va avisar just abans d’arribar a la mitja part amb un xut massa tímid per ser gol.

Cop de realitat per al Colegio Alemán al segon temps per part dels de Isaac Bustamante. Els visitants no van poder fer res contra els blanc-i-blaus i van resignar-se a veure com queia una golejada. Uns locals que es van mostrar poderosos, competitius i intensos. Començaven la segona part de la millor manera possible, amb un gol del jugador del partit, Guzmán. El futbolista arribat aquesta temporada al club del barri del Canal es va mostrar molt participatiu i, segons deia Isaac Bustamante en declaracions a Viu Molins de Rei: “està tornant a agafar confiança de cara a porteria. Sempre ho ha donat tot i ara s’està habituant a la nova posició del canvi de sistema”. Va ser un dels fixatges més importants d’aquesta campanya i, de nou, va ser l’encarregat de fer el 3 a 0.

Isaac Bustamante va moure les seves cartes i va voler donar minuts a altres dels seus jugadors, entre ells a Kevin Guevara, qui després seria autor del sisè gol. També van tenir minuts José Manuel Rubio i Xavi Villasanta. Aquest últim va substituir Carles Garcia tot just després que aquest marqués el quart gol local gairebé des del córner. El moment més impactant del partit per l’aficionat van ser els dos gols continuats al minut 80 i 81. Sense donar temps a recuperar-se de l’eufòria, els de Jordi Lahoz rebien en un vist i no vist dos gols. El primer d’ells va ser com una bomba que surt d’un canó des de fora de l’àrea, obra de Juanjo Nuñez. Kevin va arrodonir la golejada.

El Pescadores punxa 

Un dels rivals de l’Atlètic Incresa, el Pescadores, tercers a la taula, van punxar contra el San Pancracio, perdent per 1 a 0. Així doncs, un problema menys pels del barri del Canal. Després del partit, Isaac Bustamante ha valorat les sensacions del seu equip com a “bones” i ha reconegut que la victòria era “molt important per la derrota del Pescadores”. Resten 7 jornades per fer-se amb l’objectiu, l’ascens. Ja només val; guanyar, guanyar i tornar a guanyar.

Recomanacions personalitzades