El CE Molins de Rei – Parets d’handbol és el Partit de la Jornada

Viu Molins de Rei farà la cobertura en directe a través de Twitter i la corresponent crònica publicada hores després de quatre partits aquest cap de setmana. Hi haurà especial atenció a l’enfrontament d’handbol masculí entre el CE Molins de Rei i el Parets, que pot certificar la salvació molinenca. 

El CE Molins de Rei fent el crit de guerra inicial // Jose Polo

El CE Molins de Rei en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Handbol

PARTIT DE LA JORNADA: CE Molins de Rei – Handbol Parets (dissabte, 19:15h)

Un pas més per la permanència

Després que la setmana passada el femení d’handbol certifiques que seguirà una temporada més a Lliga Catalana, el masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei ha de seguir lluitant per la permanència. Aquest cap de setmana rep a un rival de la part altra de la classificació, el Parets, en un matx complicat pels homes entrenats per Pere Arbona. En cas de donar la sorpresa, el Molins faria un pas de gegant.

Futbol Sala

CFS Molins 99 – Puigcerdà (dissabte, 19h)

Contra l’exigència física i mental

No ho tindrà fàcil el Club Futbol Sala Molins 99 per superar al Puigcerdà, en un partit que serà més complicat del previst per les circumstàncies. Els homes entrenats per Jorge Rubio van jugar un partit aplaçat dijous contra el Ripollet, rival directe per l’ascens de categoria. Els molinencs, doncs, hauran de fer front al cansament físic i mental en el partit de dissabte a la tarda.

Futbol

Atlètic Incresa – Colegio Alemán (diumenge, 12h)

No caure en la trampa

L’equip del barri del Canal (50 punts) segueix amb el seu frec a frec amb l’Espluguenc (50 punts) i el Pescadores (49 punts) per tal d’aconseguir el liderat de Quarta Catalana. Diumenge al migdia els entrenats per Isaac Bustamante reben a un dels equips situats a la zona baixa de la classificació, el Colegio Alemán. L’Atlètic Incresa haurà de saber jugar un partit on portarà la iniciativa i on el rival estarà ultra motivat. No es pot caure en la trampa.

Basquet masculí

CE Molins de Rei – La Palma (diumenge, 19:15h)

Buscant la calma

En una temporada plena d’alts i baixos, el masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei busca arribar al final de temporada amb certa calma. Diumenge a les 19:15 tindrà una oportunitat de guanyar-se la tranquil·litat contra un rival del seu mateix nivell, La Palma, en un matx on la proximitat del Madrid-Barça de futbol pot fer que hi hagi menys gent del que és habitual al Poliesportiu Municipal.

Recomanacions personalitzades