Un Molins de Rei CF gris i apagat cau a casa

Molins de Rei CF 0-3 Torrelles CF. Els visitants es van avançar abans del descans i a la segona, amb un Molins de Rei CF més desconnectat, van arribar dos gols més en tres minuts letals. 

Joan Torelló abans de llançar una falta a la primera meitat // Adrià Casaín

Joan Torelló abans de llançar una falta a la primera meitat // Adrià Casaín

Carles Capella ja alertava a la prèvia dient que “és un equip que sempre ens ha posat les coses complicades, serà un partit molt difícil”. No anava pel mal camí amb aquestes declaracions el 10 molinenc i és que el Torrelles és un rival molt dur al seu petit camp i igualment obté millors resultats encara a domicili.

El joc no va ser dominat per ningú. Bé és cert que els molinencs van prendre la iniciativa del matx als primers minuts però, poc a poc, el toc es va anar diluint fins a extingir-se. L’equip va tornar a patir en la sortida de pilota. El rival posava la línia de pressió molt alta i això impossibilitava que es jugui el futbol que Joan Garcia vol. El joc molinenc no és el de la pilota llarga per iniciar l’atac i l’equip pateix quan ha de recórrer a aquest recurs.

El primer gol va arribar al minut 40 després d’una centrada per banda dreta perquè Ahmed Errabhi rematés de cap sol dins l’àrea local. Javi Gutiérrez, que va tornar a actuar en porteria, no va poder evitar que els visitants es posessin per davant al marcador.

El Molins de Rei CF no va fer res al descans per canviar l’argument que el Torrelles estava donant a aquesta història. En atac l’equip es mostrava sense idees ni associacions en línia de tres quarts. Així que el guió va seguir sent l’imposat pels visitants i, en dues contres on s’aprofiten d’errors defensius, van marcar dos gols en tres minuts per sentenciar-ho. Derrota a casa per 0 a 3. L’equip no es despenja de la taula però perd uns punts vitals ja que la lliga sembla que es decidirà per distàncies mínimes.

Recomanacions personalitzades