Una més al sac

CE Molins de Rei 60-45 BF Viladecans. Important victòria de les de Pere Galimany, que completen un gran partit i es mantenen a mitja taula.

Les de Pere Galimany sumen la segona victòria de la temporada // Jose Polo

El CE Molins de Rei en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

El CE Molins de Rei encarava el partit amb la voluntat de sumar una nova victòria, la dotzena de la temporada. Rebia el BF Viladecans, conjunt que ocupa la zona alta de la classificació i brindaria un partit molt intens fins a l’últim tram de partit al Poliesportiu Municipal. Les locals van realitzar un gran treball defensiu des del primer minut de joc, realitzant una pressió intensiva que es va traduir en la pèrdua de pilotes de l’equip visitants. El gran compromís defensiu de les noies de Pere Galimany es traduïa en l’encert en el reboteig tant ofensiu com defensiu, cosa que permetia sumar punts. El primer període va finalitzar 18-10 i les sensacions de les locals no podien ser millors.

Durant els següents dos minuts el Viladecans es va mostrar molt imprecís en atac, cosa que les locals van saber aprofitar per marcar una distància important al marcador (+11). Tanmateix, les visitants seguien intentant capgirar el marcador i quan el Molins afluixava retallaven distàncies. Encara quedava molt de partit i podia passar qualsevol cosa. Si les molinenques volien mantenir l’avantatge, havien de treballar de valent. Quan va arribar la mitja part el marcador oferia un 31-26.

Poc va trigar el Molins a tornar a agafar les regnes del partit. Aviat es posaria a +10 i seguiria mostrant una defensa tancada i sòlida que aprofitava les jugades de contraatac per seguir sumant punts. El Viladecans acusava el desgast físic i el Molins aconseguia la màxima diferència del partit (+16). Amb el resultat de 48-33 es va arribar a l’últim període. Lluny de tirar la tovallola, el Viladecans mirava de retallar distàncies sense defallir. La gran intensitat oferta per les visitants no permetia abaixar la guàrdia en cap moment i calia suar de valent per mantenir l’avantatge aconseguit. Un triple de Montse Gallegos, però, va endollar de nou l’equip, que va sentenciar finalment el matx amb un contundent 60-45. Amb un balanç de 12 victòries i 10 derrotes, el Molins visitarà la pista de la Parroquia Sama-Vilanova la setmana vinent.

Recomanacions personalitzades