El CFS Molins 99 cau amb honor a la Copa Catalunya

CFS Molins 99 3-6 CE Bar Mi Casa. L’equip molinenc és superat a casa per un equip de 2a B estatal però planta cara. La primera part va finalitzar amb 1 a 0 a favor del Molins. 

El CFS Molins 99 celebrant el passi després del partit // Jose Polo

El CFS Molins 99 celebrant el passi a l’anterior eliminatòria després del partit // Jose Polo

El somni de la Copa Catalunya s’acaba per al Club Futbol Sala Molins 99. Els molinencs van caure contra el Bar Mi Casa de Sant Vicenç dels Horts, equip de 2a Divisió “B”. El resultat, 3 a 6, reflexa més diferència de la que realment va haver entre els dos equips, segons explica la web de l’entitat molinenca.

Amb presència del vicentí Jordi Torras a la graderia de la Sínia, va ser el CFS Molins 99 qui va obrir el marcador amb una diana d’Àlex Sànchez. Els entrenats per Jorge Rubio van aguantar tota la primera par per davant en el marcador, demostrant la seva vàlua contra un equip dues categories superior.

Va ser al segon temps quan el Bar Mi Casa va ser superior. Això sí, el Molins va vendre cara la seva pell i fins passats uns minuts, quan el marcador era de 2 a 2, no es va trencar el partit. Llavors els de Sant Vicenç van marcar dos gols consecutius. A partir d’aquí va haver-hi un intercanvi de cops fins que els molinencs van a passar a jugar de cinc i el Bar Mi Casa va matar el partit a la contra. Al final, 3 a 6 i un CFS Molins 99 que va donar la cara i va caure amb honor a la Copa.

Recomanacions personalitzades