El CFS Molins 99 ensopega a casa

CFS Molins 99 2-2 Pla de Llobregat. Una tarda poc inspirada en atac allunya l’equip entrenat per Jorge Rubio de la primera posició. Els molinencs van pressionar fins al final però el gol es va resistir. Inclou entrevista amb Jesús Gonzàlez. 

Jesús González i Dani Sánchez treuen de centre després de l'1 a 2 // Jose Polo

Jesús González i Dani Sánchez treuen de centre després de l’1 a 2 // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 no passa pel seu millor moment. En els últims cinc partits han ensopegat en tres ocasions (dos empats i una derrota). No és el normal per un equip capaç d’estar gairebé 10 mesos sense perdre. No és excusa però molts dels seus jugadors habituals estaven a la graderia el passat diumenge per jugar contra el Pla de Llobregat. I és que els de Jorge Rubio acumulen una sèrie de baixes i es veuen obligats a pujar diferents jugadors de les categories inferiors al primer equip com, per exemple, el jove Oriol Monclús, debutant de la jornada. En nivells competitius alts, tard o d’hora, això s’acaba notant. Tampoc és bo perdre el context de la situació: parlem d’un equip que acaba de pujar a Divisió d’Honor Catalana i el que està fent fins ara, liderar la divisió a la qual acaba de pujar, és molt poc habitual.

Van sortir els molinencs com ho fan sempre, a pressionar al rival. La bona pressió, intensa i ordenada, és una de les característiques diferenciadores de l’equip molinenc. Tot i això, el Pla de Llobregat, amb jugadors de bona qualitat tècnica, aconseguia no perdre pilotes al seu camp. En atac el Molins va tenir un dia espès. Les combinacions no sortien i tampoc les individualitats estaven afinades. En una acció ràpida Oscar González va recollir una assistència al segon pal per posar el 1 a 0 a l’electrònic. M’és d’un va pensar que aquest gol obriria la llauna contra un equip de la zona baixa però no va ser així. El Pla de Llobregat va seguir donant la cara i, fins i tot, va empatar a 1 just abans del final de la primera part. Era evident que la cosa es complicava.

La segona va tenir més o menys el mateix guió. El Molins ho intentava però no trobava la inspiració necessària com per trencar la defensa rival. Per la seva banda, els visitants estaven ben plantats al seu camp i sortien amb certa perillositat a la contra. En una d’aquestes van fer l’1 a 2 i van saltar les alarmes al Poliesportiu de la Sínia. Rubio va moure fitxa optant per jugar de cinc amb molts minuts per endavant. Calia reaccionar.

Rubén García ho va fer bé com a porter jugador i a falta de cinc minuts els molinencs van empatar gràcies a la insistència d’Isaac Usieto, que va aprofitar una pilota que semblava que es perdia. A partir d’aquí la Sínia va esclatar per portar al seus homes cap a la glòria però aquesta es va resistir. Van haver-hi oportunitats. Fins i tot dobles penal i algun pal però no era la tarda del CFS Molins 99. Fins i tot el Pla de Llobregat va tenir la victòria també de doble penal. L’equip queda en segona posició a cinc punts del líder, el Gavà, però amb un partit menys. El tercer és a dos punts. Només els dos primers pujaran de categoria i encara queda molta lliga. Tot està més obert que mai.

Jesús González: “Ha estat un cop dur”

Recomanacions personalitzades