El masculí d’handbol empata gràcies al seu honor

CE Molins de Rei 18-18 Handbol Esplugues. El CE Molins de Rei suma un punt gràcies a una gran defensa. Els problemes en atac fan que els de Pere Arbona no guanyin. Tot i que tocarà patir, l’empat és positiu per la lluita per la permanència. 

Albert Anducas efectua una passada // Jose Polo

Albert Anducas efectua una passada // Jose Polo

No va ser un partit molt vistós el que es va veure al Poliesportiu Municipal entre el masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei i l’Handbol Esplugues “B”. I és que les defenses van superar als atacs en tot moment. Sí va ser un partit molt emocionant, amb una gran dosis d’èpica. De fet, el molinenc Pol Ibañez el va empatar a l’últim segon, aconseguint un punt positiu pel seu equip, immers un any més en la lluita per la permanència a Primera Catalana.

Tot i que el partit va ser igualat en tot moment, a la primera part s’emblava que l’Esplugues es podia escapar. Teòric favorit ja que es troba diverses posicions per sobre del Molins a la classificació, va aconseguir obrir una escletxa aconseguint tres gols d’avantatge. Potser una mica més d’empenta els hagués fet arribar a una distància que difícilment es podia remuntar però els molinencs van fer gala d’una gran seguretat per capgirar la situació. A partir d’un gran esforç defensiu, els entrenats per Pere Arbona es van fer fots per arribar a la mitja part amb un 8 a 11. Quan semblava que el rival es podia escapar, el Molins aguantava l’envestida.

Encara més sonada va ser la reacció molinenca a la segona part. Els dos porters, Gerard Papiol i Mateo López, van arrodonir una gran actuació, fent que el seu equip es mantingués amb vida en els moments complicats. Un d’aquests instants delicats va ser quan l’Esplugues va aconseguir quatre gols d’avantatge. Potser no és una diferència gaire elevada per parlar d’handbol però és que costava molt fer gol. Manel Artés i Pol Ibañez, dos jugadors importants en atac un per la seva empenta i l’altra per la seva imaginació, no van tenir la seva tarda. S’intuïa que amb quatre gols per davant el rival tenia suficient per especular i gestionar bé el tempo del partit.

En una gran reacció el Molins va trencar els pronòstics. Esperonats per un resolutiu Marc Sansà (6 gols) i un impetuós Bernat Anducas (3 gols), els molinencs van anar roent la diferència visitant com el ratolí el formatge. El jove Ivan Carrasco (3 gols) tampoc es va voler perdre la festa. Poc a poc, i tot i anar en contra al marcador, els verds es van anar fent amb el control d’un partit al qual no li van girar mai la cara.

Es va arribar a l’última jugada amb un 17 a 18 en contra i llavors, Ibañez, va fer un bot genial aguantant la càrrega rival per empatar a 18. Encara ens preguntem com va aconseguir elevar-se d’aquella manera i mantenir-se en el salt durant les dècimes de segon suficients com per guanyar-li al defensa. El masculí d’handbol és un equip amb honor, d’aquells que venen la seva pell molt cara. Possiblement per això acabin aconseguint la permanència.

Pere Arbona: “Amb aquesta actitud ens allunyarem del descens” 

Recomanacions personalitzades