Dani García i Laia Cupons aconsegueixen la medalla de plata a l’Open de Bèlgica de taekwondo

Els dos taekwondistes del gimnàs Taro Tae han viatjat a Bèlgica per representar a la Federació d’Arts Marcials de Catalunya. En la seva primera participació en una competició internacional, Dani García i Laia Cupons han aconseguit la segona posició.  

Cupons i García amb les seves medalles de plata // Taro Tae

Cupons i García amb les seves medalles de plata // Taro Tae

Dani García i Laia Cupons han aconseguit la medalla de plata a l’Open Internacional de Bèlgica de Taekwondo, disputat el passat cap de setmana. Els dos alumnes del gimnàs de Molins de Rei Taro Tae han competit en categoria júnior. Era la primera vegada que formaven part d’una competició d’aquest nivell, després de brillar al campionat de Catalunya. Tots dos han representat a la Federació d’Arts Marcials de Catalunya.

“Hem entrenat molt dur per aconseguir aquest èxit”, explica García, en declaracions a Viu Molins de Rei. El molinenc va superar al representant italià en semifinals però va caure contra el turc a la final. Per la seva banda, Cupons va superar a la participant d’Israel a les semis però a la final no va poder superar a la representant local i va caure contra la belga.

“Els dos estàvem molt nerviosos ja que tots els companys de selecció havien perdut”, comenta García, satisfet del resultat obtingut. D’aquesta manera, els dos joves molinencs es converteixen en promeses del seu esport a nivell català, tot i que encara els queda molt camí per recórrer, qui sap si algun dia es convertiran en un Joel González.

Recomanacions personalitzades