S’eliminaran fonts i es canviarà l’arbrat del Parc de la Mariona

L’Àrea Metropolitana de Barcelona efectuarà un seguit d’actuacions per millorar l’estat del parc de la Mariona. S’eliminaran algunes fonts i alguns arbres malalts o que limiten el creixement d’altres exemplars. Les obres tindran un termini de tres setmanes. 

Imatge del Parc de la Mariona abans de les obres // Ajuntament de Molins de Rei

Imatge del Parc de la Mariona abans de les obres // Viu Molins de Rei

Durant els propers dies l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) farà un rentat de cara al Parc de la Mariona amb l’objectiu de “millorar-ne la seva qualitat”, segons ha informat l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat. Es retiraran 6 de les 14 fonts d’aigua que hi ha actualment en aquest espai per tal de reduir el consum d’aigua i els “problemes de manteniment” que aquestes donen. En un principi, aquesta supressió no ha d’afectar al servei de la resta.

Els tècnics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’organisme encarregat de la gestió del parc, també actuaran sobre els arbres. S’eliminaran els exemplars malalts o els que impedeixen el creixement d’altres creant certs problemes fitosanitaris derivats de la manca de llum i d’espai. Algunes pruneres i mèlies seran retirades per aquest motiu.

Les obres s’efectuaran en un termini de tres setmanes segons informa el consistori. A més, s’aprofitarà l’ocasió per fer treballs de poda en tot el parc.

Recomanacions personalitzades